• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

sela, arkadaslar bende 2010 ocak annesiyim.hepinize kolay dogumlar diliyorum.allah yardimciniz olsun,swetbaby arkadasim vardi bursadan kizi olacakti ondan haberi olan var mi?cok onemli...dogum yapti mi?

İyi dileklerin için teşekkür ederiz tatlım. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Bahsettiğin arkadaşı hatırlayamadım. Topiğe takılıyor muydu?

pelin 87 evet.ama bayadir girmemis galiba.cnm 8en 2010 ocak annesiyim.oglum 1 yasina girecek.yanlis anladin sen...

günaydınn kızlar

toplu doğuma gittiniz heraldee
doğum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsn sağ salim kavuşsunlar bebişlerine

bende bugün 9ayın sonunda rüyamda bebeğimi gördüm ilk defa
gece sabaha karşıymış annemle bi komşumuz var ben doğum yapcakmışım ogün
doğum anını hiç hatırlamıyorum bile ama okadar kolay geçmişki çok rahat doğpurmuşum
sonra ertesi gün ordan oraya böle rahat geçip oturmaya çalışırken aman dikkat et dikişlerin acıcak diyorlar
yaa hiç farkında değilim okdar acımıyo dikişlerim yani diyorum zaten 1 dikiş varmış
sonra bebeğimi alıyorum kucağıma böle beyaz tenli kumral saçlı ama baya saçlı bi bebek okadar güzelki
hemen emziriyorum,5dk. sonra tekrar emziriyorum,dışarı çıkarıyorum hatta annemlere gidiyormuşuz gibi gördüm öyle
buarada fenerbahcemre rüyamda bişekilde senin adın geçiyor ama seni görmüyorum yani cnm
allah hayıra çıkarsın rüyadaki gerçek olmayan bebeğe bile aşık oldum resmen
birde ilk defa görüyorum okadar mutlu oldum heveslendimki

cemile bugün birimizden birimiz doğurmayalımm
ama benim daha yarını atlatmam lazım eşimin toplantısı var :9: yarın 5ten sonra olabilir
sen yoksun ama bu saatte çoktan buralarda olurdun

hadi hayırlı olsunn güle güle kullanınnn....
çok teşekkürler canım:)))
inşallah 4te gelirler canım biz 5te demiştik 7de geldiler kızımın odasını kurmaya
valla adamlar sözünde durdu,tam 4te geldiler,hemencecik kurup gittiler:)
bende dr gittim geldim herşey aynı sancım çıkmadı dolayısıyla kurcalanmadım çoook mutluyum:9::9: tahmini doğum 15i dedi yine dr ve 2 hafta sarkabilir.bende millete 2 haftam var daha diyeyim bari gerçi iki hafta önce de 2 haftam var diyodum:1::1:gayet iyi bebişim suyum kiloda olmamışım bu sefer çok şükür bide tıkabasa yedimde gittim:62:
g sevil arkadaşımızda meleğine kavuşmuş sevdikleriyle sağlıklı uzun ömürler versin Allahım.
gözünaydın canım...
Kızlar yaa, bana bu sıralar iyice bi duygusallık geldi. Gece yine ağladım eşime, doğumda bana bişey olursa bebeğimize iyi bak diye:58:. Allah tan arkadaşının eşi de hamile de , sen yine iyisin o hergün ağlıyormuş dedi:1: Ay biz hamileler adamları ne hale soktuk, işyerinde dertleşiyorlarmış aralarında:60:
bende aynı şekilde, ikide bir ağlıyorum... bana bişey olursa kızkardeşim, yada annem baksın bebişime sakın annene,yada kızkardeşine verme falan diyorum...
ya sabır çekiyor,Allah onlarında yardımcısı olsun valla:43::43:
Oy kızlar yaa, valla bay geldi bana. Doğuramıyorum, üstelik şehir dışında olduğu için6 gündür kv yanımda, bi de ona hizmet et, o ben doğum yapınca bana bakacakmış, şimdi misafirmiş, yani ben ona bakmak zorundaymışım şu an. Bi doğursam da ayaklarımı uzatıp yatsam, çok sıkıldım ama kızımın gelmeye niyeti yok. Bu kadar bekleteceğini düşünmemiştim hiç. Üstelik bizimkilerin gitmeye hiç niyeti yok, doğduktan sonra da epey bi burdalar sanırım :37:
Hyret bişey ya bide hizmet bekliyo haa... canım doğumdan sonra çıkar acısını bence,elinden geleni yap:27:
selam kızlar......
internette problem olduğundan dolayı uzun süredir giremiyordum... şimdi arkadaştayım. 2 dk. bakim dedim...

doğum yapanlar olmuş.... allah sağlık uzun ömür versin bebişlerine ve kendilerine....
kontrolden gelenler iyi haberler getirmiş... gerçi git gide sayımız azallıyor...

ben bugün dr.daydım... nst'de 0 sancı çıktı... bebek kanala girmemiş...
kızım 55 cm. 4000 gr.dı
dr. eğer normal doğurmazsam salı saat 09.00'a randevu verdi. eğer bebek kanala girmişse suni sancı vercek.. yoksa hiç risk etmeye gerek yok sezaryan yaparız dedii..
Allah'ın izniyle en geç salı sabah yavrum kollarımda olacak.....
:8::8::8:
:nazar::nazar::nazar:maaşallh canım,hayırlısıyla doğurursun inşallah...
kızlarrrrr heyecan dorukta..yarın 8 de hastaneye gtcez.9 da doğum..minik kelebegımı kollarıma almaya saatlar kaldı..........
nihade ben çıkcam sen gırcen doğuma allah hepimizi kurtarsın..........
Şu saatlerde muhtemelen ldın kucağına meleğini,hayırlı olsun,darısı başımız:71:
herkese merhaba , bir süredir takip edemiyorum, 3 aralıkta epidura-spinal sezeryanla doğum yaptım hala inanamıyorum ben de.3600 gr ağırlığında ve 50 cm boyunda bir oğlum var.darısı doğumu bekleyen arkadaşlara, bu süre için de doğum yapanları da tebrik ederim.
Hayırlı olsun canım...
Ay ben hala doğurmadım yaaa, ablam izliyo yaprak dökümünü bitmeden doğurmam gerek:60:
bence final gecesi doğur,süper olur valla,ablan hiç unutmaz:)))
Kızlar oğluşumdan dolayı siteye sürekli giremiyorum.
Ya bu yeni doğan sarılığı ne kadar kötü bir hastalıkmış
Bugün oturdum ağladım valla
yavrumun gözlerinin içi sapsarı ve gün boyu uyku eğilimi var gece durmuyor ama :(
Doğumdan beri toplasanız 10 saat uyku uyumamışımdır.
canım çok çok geçmiş olsun,sabret nasılsa geçecek, bu arada tabiki kendine de dikkat et,sen bebişine lazımsın annesi..

Son düzenleme:
günaydınn kızlar

doğum yapacak arkadaşların allah yardımcısı olsn sağ salim kavuşsunlar bebişlerine

doğum anını hiç hatırlamıyorum bile ama okadar kolay geçmişki çok rahat doğpurmuşum
sonra ertesi gün ordan oraya böle rahat geçip oturmaya çalışırken aman dikkat et dikişlerin acıcak diyorlar
yaa hiç farkında değilim okdar acımıyo dikişlerim yani diyorum zaten 1 dikiş varmış
sonra bebeğimi alıyorum kucağıma böle beyaz tenli kumral saçlı ama baya saçlı bi bebek okadar güzelki
hemen emziriyorum,5dk. sonra tekrar emziriyorum,dışarı çıkarıyorum hatta annemlere gidiyormuşuz gibi gördüm öyle
buarada fenerbahcemre rüyamda bişekilde senin adın geçiyor ama seni görmüyorum yani cnm

ama benim daha yarını atlatmam lazım eşimin toplantısı var :9: yarın 5ten sonra olabilir

Allah hayırlara getirsin canım rüyanı... ben okurken bile heveslendim bebişime kavuşmya...içim kıpır kıpır oldu valla:69:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
aysun5538 estamp sporstar
günaydın kızlar nasılsınız

meraba canım,vakit geçmek bilmiyo artık,pinekliyorum işte...Aslında dünya kadar iş var,dün kızımın odası geldi,silinip yerleştirilecek ama bi türlü kaldıramadım totoyu:1:
umarım sende,bebişinde iyidir...

bend eiiyiym aynı tembellik bendede var canım ama o odanın yerleştirilmesi zevklio luyo ya bitince gidip gidip bakası geliyor insanın.

bende iiyiym aynı tembellik bendede var canım ama o odanın yerleştirilmesi zevkli oluyor ya bitince gidip gidip bakası geliyor insanın.

günaydın kızlar...

günaydınn kızlar

allah rüyanı hayra çıkarsın canım.... birde ben görsem:50:

valla adamlar sözünde durdu,tam 4te geldiler,hemencecik kurup gittiler:)

ne güzel... birde bizimkini yanlış krmuşlar 1 hafta sonra başka usta gönderdiler tekrardan düzeldi felan.... allah sağlıkla mutlulukla odanızı kullanmanızı nasip etsin... hangi modeli aldınız bu arada

Allah hayırlara getirsin canım rüyanı... ben okurken bile heveslendim bebişime kavuşmya...içim kıpır kıpır oldu valla:69:
saol cnm öle valla bende uynadım gece kaçtı artık bakmadım bile ama
eşime rüyamda gördüm diye uyandırıp anlattaım yazık adam hatırlıyormu bilmiyorum bile:9:
günaydınnn canım biz iyiyiz sen nasılsın
nerede bu millet haberimiz olmadan doğuruyorlarmı yoksaa
meraba canım,vakit geçmek bilmiyo artık,pinekliyorum işte...Aslında dünya kadar iş var,dün kızımın odası geldi,silinip yerleştirilecek ama bi türlü kaldıramadım totoyu:1:
umarım sende,bebişinde iyidir...

canım odanız hayırlı olsun
inşallah güzel günlerde kullanır bebişin yavaş yavaş yap yorulmaa

burxkan canım çok geçmiş olsun
lütfen çok üzme kendini sütün gidicek
onun sarılığı için sen süt vermek zorundasın
banada okadar işlemişki rüyamda 5dk da bir emzirip bebeğimin sarılık olmaması lazım diyordum
canım allah yardımcın olsun az daha sabırr

küçükprens canım çok sevindim eşin gitmiyormuş şu dönemmm valla çok mutlu oldum
bizimkide şubatta gitçek ama buaraişleri çok yoğun
kontrole gelemedi bu hafta, salıda gelemicek yazık üzülüyo oda ama şansımıza böle denk geldi
napalım artıkk

elifcim bebeğine kavuştun belkide
inşallah herşey yolunda gitmiştir cnm

saol cnm öle valla bende uynadım gece kaçtı artık bakmadım bile ama
eşime rüyamda gördüm diye uyandırıp anlattaım yazık adam hatırlıyormu bilmiyorum bile:9:

günaydınnn canım biz iyiyiz sen nasılsın
nerede bu millet haberimiz olmadan doğuruyorlarmı yoksaa

uyuyolardır canım ya bende uyuyabilsem gecede uyuyamadım doğru düzgün :58: meleğim yatarken zorluyo artık uykusuzlukta alışkanlık yaptı her gece ayaktayım doğum öncesi hazırlık yapıyoz heralde

bebeğinizle size mutluluklar!doğumda kaç kilo gitti ki

toplam 7 kg gitti doğumda canım

canım doktoruna sor izin verince mekiklere başlarsın. 8 minutes abs diye bi video var nette. inanılmaz faydası oluyo. bi de özüm yazmıştı galiba günde 15 dak. üzerine yatıyorum diye. gerçi onunki normal doğumdu sezeryanda yatılır mı bilmiyorum. ama istedikten sonra gönderirsin o göbeği, biz kadınların elinden ne kurtulmuş ki!!!

2 ay olmadan egzersiz yasak dedi 2 aydan sonra mekik yapabilrisin dedi

gunaydin kizlar...
dun aksamdan beri acayip stres yapiyorum gece hic uyumadim desem yeridir, oglusum hareketleri cok azaldi, taklalar atan tospam nerdeyse hic kipirdamiyo kipirdasada hafif hafif hissediliyo:50:

gunaydin kizlar...
dun aksamdan beri acayip stres yapiyorum gece hic uyumadim desem yeridir, oglusum hareketleri cok azaldi, taklalar atan tospam nerdeyse hic kipirdamiyo kipirdasada hafif hafif hissediliyo:50:

canım artık çok büyüdüler. yerleri daraldı ondandır.
az da olsa hareket ediyosa bişi yoktur
aam çok takıyosan git bi doktora istersen.

Back
X