• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

merhaba kizlar nasilsiniz?
dogum yapanlar,yapmayanlar,bekleyenler..keyifler nasil?

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
nasil olacak,ne olacak hic bir fikrim yok..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
bi sürü soru geciyor iste...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...
of offff.sag salim bi kucaklasaydik miniklerimizi...:97:

hoşgeldin canım.Stres yapma kendinede bebişede er geç gelcek annesi orda kalmıycak merak etme.Sadece keyfi yerinde memnun hayatından :)) Sen sıkma canım canını hayırlısıyla sağlıkla gelicek annesi inşallah.

ben cok stresliyim..yarin tam günümüz doluyor..nstde yine bisey cikmazsa pazartesi günü hastaneye yatip suni sanci alicam macbur..
elim kulagim sürekli bebiste,ya yanlis hesaplandiysa,ya riske giriyorsa,ya acele ediyorsam,ya gec kalirsam...
herkes gününde gelir diyor ama benim durumun cok farkli oldugunu bilmiyorlar maalesef...

hangi ignemde hamile kaldigim bilinmiyor ki günüm belli olsun...birde diyabet var risk teskil eden...

cucum ilk usg kağıtlarına göre de hesaplasana bi onlar daha doğru oluyomuş ya.diyabet e gelince dikkat ediyosun zaten hala risk varmı

hosgeldin canim, nasilsin??

stres yapma canim herseyin vakti zamani var, bebisin keyfi yerinde ama ne zaman kapiyi calacgida belli olmaz, insallah suni sanciya kalmaz gelir

Ah canim ya banada sanki suni sanci gorunuyo gibi nasil ki kimisi cok zor diyo korkuyorum bizim suyumuz az birde gunumuz gecti Allahim hepimizin yardimcisi olsun sende fazla kafana takma bebisde uzulmesin

hoşgeldin canım.Stres yapma kendinede bebişede er geç gelcek annesi orda kalmıycak merak etme.Sadece keyfi yerinde memnun hayatından :)) Sen sıkma canım canını hayırlısıyla sağlıkla gelicek annesi inşallah.
canim kalmicak tabii haklisin ama diyabetten dolayi 1 gün fazla kalmasi bile risk..yarin olsa bir an önce...
cucum ilk usg kağıtlarına göre de hesaplasana bi onlar daha doğru oluyomuş ya.diyabet e gelince dikkat ediyosun zaten hala risk varmı

canim ilk usgyi tedavimi yapan doktorum cekmisti..sonra mecbur dogum doktoruma devam ettim ve oda yanlis hesaplandigini söylemisti..
2 defa catlatma ignesi vurdugum icin tam olarak hangisinden sonra hamile kaldim bilinmiyor iste..
normalde takmam bu durumu..gelir nede olsa derim ama diyabette gününü doldurunda +14 gün bekleyemiyorsun iste sizinkiler gibi..maksimum +7 gün bekleniyor..
hani ortada net bir tarih olsa +7 ne zamana denk geliyor bilirsin ama o yok bizde..karambole gibi bisey suan..
ay anlatabildim mi bilmiyorumda valla :/

Selam kızlar, artık çok az girebiliyorum, kv geldi, valla ben daha doğurmadan bıktım bile, doğumdan sonrada uzunca bi süre gitmeye niyeti yok anlaşılan, kp de var üstelik, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, yatakodamda yarım saat kestireyim desem hemen geliyo esra yatıyomusun diye. Sürekli hizmet bekliyo benimkisi, üstüne bi de grip oldum, zaten günümü doldurdum hala doğuramadım diye stres yapıyorum, bi de kv sinir ediyo, üstüne bi de hastalık. Sanırım ben daha loğusa olmadan loğusa depresyonuna girdim bile :37:

canim kalmicak tabii haklisin ama diyabetten dolayi 1 gün fazla kalmasi bile risk..yarin olsa bir an önce...

canim ilk usgyi tedavimi yapan doktorum cekmisti..sonra mecbur dogum doktoruma devam ettim ve oda yanlis hesaplandigini söylemisti..
2 defa catlatma ignesi vurdugum icin tam olarak hangisinden sonra hamile kaldim bilinmiyor iste..
normalde takmam bu durumu..gelir nede olsa derim ama diyabette gününü doldurunda +14 gün bekleyemiyorsun iste sizinkiler gibi..maksimum +7 gün bekleniyor..
hani ortada net bir tarih olsa +7 ne zamana denk geliyor bilirsin ama o yok bizde..karambole gibi bisey suan..
ay anlatabildim mi bilmiyorumda valla :/

cucumm sen de doğuramadın ben de, yok yok kesin bizim terminimizde bi uğursuzluk var :14:

kızkardeşimde abla 12sinde doğursana 12.12.2010 olur doğum tarihi diyo olur dedim:114:

bende 12.12.10 veya 10.12.10 olsun istiyorum...bu tarihlerde doğan yay burçlarının kişilik özellikleri çok güzel...

12 Aralık - Bugün Doğan Çocuklar
Duyarlı ve iyi, kalpli çocuklardır. Sevdiklerine çok düşkündür. Yalnız kaldıkları zaman,kendilerini huzursuz ve mutsuz hisseder, ebeveynlerinden ayrılmak istemezler. Onlar için obje olan eşyaları ve oyuncakları çok önemlidir.Duygusal derinlikleri çok fazladır.

tesekkürler kizlar..
beklicam artik carem yok zaten..Allaha emanet yavrum..
insallah hesaplar dogrudur ve bekleyerek riske atmis olmayiz..
artik suni sanciymis,agriymis umrumda bile degil..raziyim hepsine..
hepimiz sag salim kucaklayalim miniklerimizi insallah...

ESRA canim senin isinde cok zor canim..Allah yardimcin olsun..yat uyu dinlen,ne derse desinler,sen hamilesin..

Ah canim ya banada sanki suni sanci gorunuyo gibi nasil ki kimisi cok zor diyo korkuyorum bizim suyumuz az birde gunumuz gecti Allahim hepimizin yardimcisi olsun sende fazla kafana takma bebisde uzulmesin

canım en son ne zaman gittin doktora? O mu dedi suni sancı diye, ben yarın gidicem, 40 doldurunca gel demişti doktorum, bana da acaba suni sancı mı diyecek? Pazartesi gittiğimde muayene etti, baya kurcaladı ama açılma yoktu, doğumu tetikler diye çok sevinmiştim ama yok, benim doğumu hiçbişey tetiklemiyo. Gerçi şimdi de grip oldum, bir iki gün daha beklese kızım daha iyi galiba, yoksa maskeyle emzirmek zorunda kalıcam kuşumu :50:

Selam kızlar, artık çok az girebiliyorum, kv geldi, valla ben daha doğurmadan bıktım bile, doğumdan sonrada uzunca bi süre gitmeye niyeti yok anlaşılan, kp de var üstelik, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, yatakodamda yarım saat kestireyim desem hemen geliyo esra yatıyomusun diye. Sürekli hizmet bekliyo benimkisi, üstüne bi de grip oldum, zaten günümü doldurdum hala doğuramadım diye stres yapıyorum, bi de kv sinir ediyo, üstüne bi de hastalık. Sanırım ben daha loğusa olmadan loğusa depresyonuna girdim bile :37:

bu kvler neden geliyosa doğuma zaten anlamış değilim hiçbişeye el atmazlar birde hizmet beklerler

of of, baslarda 3ayi bi doldursak diyoduk, sonra ay 20 haftalar 30 haftalar gelirmi diye sabirsizlandik, erken dogumdan korktuk az daha kalsinlar dedik, simdiyse biran once gelmeleri icin sabirsizlaniyoruz, allah yardimcimiz olsun, sag salim kucaklamak nasip etsin hepimize

Esracim ben sali gunu gitmistim ebeye, evet ebe dedi dogmassa suni sanci veririz diye ama ben yurtdisindayim burda sezeryani en son ihtimale birakiyolar cok zorda kalirlarsa ancak bizim suyumuzda az neden bekletiyolar bilmiyom :97:

cucum hiç sıkma canını bizim bir arkadaşta diyabet problemi vardı 40ıncı hafta bitiminde doğum yaptı hakkınıza hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızlar nasılsınız doğum yapan varmı bakacağım şimdi ben çok uykusuz ve yorgunum gece küçükle gündüz büyükle başım dertte:90:

2 yaşındaki kızım bebek eve geldiğinden beri onu bana verin benim kucağıma verin diyor ne emzirirken rahat ediyorum nede üstünü değiştirirken zarar verecek diye korkuyorum çok sevdi onu sürekli kardeş bebek Melis diyor İnşallah alışır bebeği doğru düzgün sevemiyoruz bile emzirip altını değiştirip odayı kapatıyoruz yoksa kızım sürekli beşiğini sallayacak

Yarın dikişlerimi aldırmak için hastaneye gideceğim.Göğüs uçlarım 1 aydır lansinoh sürmeme rağmen yara oldu ama lansinohun faydası oluyor gerçekten yumuşatıyor zamanla düzelir İnşallah

Kızlar güzel bir korse bulsam alacağım şöyle sadece karnı toparlayan çok sıkmayan ama dışarıda çıkamıyorumkarnım 7 aylık hamile gibi:14:

canim valla artik suni sancidanda korkmuyorum..dogru zamanda yapilsin hic umrumda degil gerisi..
suni sanci alirsak epiduralede sicak bakabilirim..cünkü zaten istedigim dogal dogum olmayacak böylelikle,,en azindan az aci cekerim napiyim...
acayip karisigim...
sen nerde yasiyorsun canim?

cucumm sen de doğuramadın ben de, yok yok kesin bizim terminimizde bi uğursuzluk var :14:
ay yok yok ugursuz demeyelim yinede ama bizim sipalarin keyfi yerinde bence esracim...
üff yaa araliktada dogulurmu annemin sicacik karni varken mi diyorlar artik,ne düsünüyorlarsa :)

bu kvler neden geliyosa doğuma zaten anlamış değilim hiçbişeye el atmazlar birde hizmet beklerler

bu stresli halimizle birde o cadilarla ugrasmak zorunda kalmak cok sinir bozucu hakkatende...
dün aksama kadar bendeydi benimkide..neyseki annem vardi ugrasmadim ben pek..
ama dogururken yanimda olacakmis,bebegi ilk o kucaklayacakmis ki bebek onu cok sevsin...lafa bak...
seytan diyo git uzak diyarlara,dogur gel..hataa dogur,büyüt öyle gel :47:

DILEM canim cok haklisin valla :29:
birde bizim sipaciklar kar ve sogugu gördü burda,yerleri sicak geliyor sanirim,cikmak istemiyorlar..

KIZLAR bu arada HURMA bende ise yaramiyor...
dün her yarim saatte bir sekerimi ölcerek 5er tane hurma yedim..
toplam 20 taneyi falan buldu ama tik yok :)))
zaten kahve icmekte benim oldum olasi uykumu getirir,bende bi terslik var kesin.. :1:
esim hurma yemeyi yasakladi böylelikle :1:

InsAllah dogru zamanda olur dogumun canim ben hollandadayim. Dogum sekilleriyle ilgili bi bilgim yok hic acep epidural nasi oluyo :26:

Esracim ben sali gunu gitmistim ebeye, evet ebe dedi dogmassa suni sanci veririz diye ama ben yurtdisindayim burda sezeryani en son ihtimale birakiyolar cok zorda kalirlarsa ancak bizim suyumuzda az neden bekletiyolar bilmiyom :97:
Yurtdışında uygulamalar farklı tabi, burda ne diyecekler merak ediyorum, hamilelikten sıkıldım ben de artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum :59:
Valla öyle, eşim dedi onlara biraz geç gelin sıkılırsınız diye ama kimin umrunda, 1 haftadır burdalar, bi de benim kv çok kaprislidir, ne siz sorun ne ben anlatayım. Dün annemle ablam geldi diye surat yaptı durdu, kayınpeder bütün gün dışardaydı, ona akşam diyo ki bugün ben çok sıkıldım, bugün sen gezdin yarın da beni gezdireceksin. Biz açamamaışız hanımefendiyi anlaşılan. Sırf onlar olduğu için annem de ablamın yanında kalmak zorunda kaldı, halbuki aklı hep bende.... :85:
canim valla artik suni sancidanda korkmuyorum..dogru zamanda yapilsin hic umrumda degil gerisi..
suni sanci alirsak epiduralede sicak bakabilirim..cünkü zaten istedigim dogal dogum olmayacak böylelikle,,en azindan az aci cekerim napiyim...
acayip karisigim...
sen nerde yasiyorsun canim?

ay yok yok ugursuz demeyelim yinede ama bizim sipalarin keyfi yerinde bence esracim...
üff yaa araliktada dogulurmu annemin sicacik karni varken mi diyorlar artik,ne düsünüyorlarsa :)

bu stresli halimizle birde o cadilarla ugrasmak zorunda kalmak cok sinir bozucu hakkatende...
dün aksama kadar bendeydi benimkide..neyseki annem vardi ugrasmadim ben pek..
ama dogururken yanimda olacakmis,bebegi ilk o kucaklayacakmis ki bebek onu cok sevsin...lafa bak...
seytan diyo git uzak diyarlara,dogur gel..hataa dogur,büyüt öyle gel :47:
Ben biraz suni sancıdan korkuyorum, ama meleğim o şekilde gelecekse de razıyım ne yapayım. Valla ister ilk kucaklasın ister son, bir melek bir cadıyı nasıl sevebilirki, takma kafana cucum :1:

Son düzenleme:
Back
X