• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

1 günden sonra bugün ilk defa dışarı çıktık eşimle 2 saatliğine..oğlumuz evde annemlerleydi ama inanın hiç bişeyden zevk almadım hemen eve dönmek istedim 2 saatte nasıl özledim oğlumu anlatamam..hayat o varsa var sadece artık..

Anne olmak yaaa :)
Allah'ım bize de nasip etsin. Ne kadar güzel bir duygu...

Allahım ya,yeni yeni doğum haberleri aldıkça nasıl seviniyorum anlatamam.Tüm arkadaşlarımızın bebeklerine Allahım sağlıklı uzun ömür versin.

Bizim de son 4 günümüz ama bana kalsa dahada gecikecek.

ezocum uzun zamandır gözükmüyordun yoksa ben mi görmüyordum?? Bu arada arkadaşının başına gelen olay çok korkunç,Allah sabırlar versin..Rabbim kimseye yaşatmasın:26:

carna bak bi epidrual normal doğum var.Biran önce gelsede anlatsa Sinem hikayesini..Sen beni bekliyodun ama bu gidişle sende benden önce doğuracan:)

Bugün kontroldeydik yine,ortalık süt liman,ne sancı var ne başka bişe:) Doğumhanede girdim bu sefer nst ye..Çok sessiz ve kasvetliydi yaaa..Unutmuştum ortamı yine hatırladım yıllar sonra,accuk kötü oldu içim.Bide eşim doğuma girecekti benim.Bugün ordaki hemşireler biraz caydırır gibi oldu beni..Kararsızım bu konuda...

kızlar selam nasılsınız?
yeni doğumlar olmuş ne guzel.Allahım sağsalim doğurmayı bizde nasip eder inş..
biraz once kotu bir haber aldım..arkadaşım vardı kasımda doğum yapacakdı.yapmış ama bebği bir gun sonra kaybetmiş.bebişi kendi kusmuğuyla boğulmuş çok üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cucum sen doğurmadın mı daha
ezommm yok canim daha doguramadim..hayirlisi artik..topigi ben kapaticam bu gidisle :27:
cok üzüldüm canim yaa..herseyin hayirlisi iste..Allah kimseyi böyle bir aciyla sinamasin :50:

Yuppiii : )) Sinem doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün.Çok merak ediyorum valaha detayları.

Narnisan, dilsaadd kızlar sizinde gözünaydın.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Daha gözden kaçırdığım doğum yapmış Anneler var mı acaba ?

Cucum sanada Allah kolaylık versin.İnşaallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin.
amin canim benim cok sagol :54:

KIZLAR burdada kesinlikle sirt üstü yatacak diyorlar..yan yatirmak bile yok..zaten battaniye,yorgan,yastik yasak ama yatirmada bu sekilde :44:
cocuk doktoruyla özellikle konusulmasi gereken bir konu bence

Son düzenleme:
1 günden sonra bugün ilk defa dışarı çıktık eşimle 2 saatliğine..oğlumuz evde annemlerleydi ama inanın hiç bişeyden zevk almadım hemen eve dönmek istedim 2 saatte nasıl özledim oğlumu anlatamam..hayat o varsa var sadece artık..

anne olmak böyle bişey demekki..
bende hiç onsuz bişi yapamazmışım gibi gelioooo

kızlar selam nasılsınız?
yeni doğumlar olmuş ne guzel.Allahım sağsalim doğurmayı bizde nasip eder inş..
biraz once kotu bir haber aldım..arkadaşım vardı kasımda doğum yapacakdı.yapmış ama bebği bir gun sonra kaybetmiş.bebişi kendi kusmuğuyla boğulmuş çok üzüldüm.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
cucum sen doğurmadın mı daha

nerelerdesin hatun sennn.
evet inşallah sağ salim kavuşmak naip olur hepimize.
bebiş haberleri çoğalarak devam ediyorr
arkadaşına çok üzüldüm gerçektenn
şimdi ne haldedir kmbilir
Allahım kimselere yaşatmasınnn.

bol bol keçi boynuzu pekmezi yedim, ve hep sola yatmaya çalıştım...ama bilmiyorum bunlardan dolayı mı oldu...:)

bende d evar keçiboynuzu ama hep unutuyorum
en azından doğuma kadar yiyeyim hergünn.
biraz tontiş olsun dimii

ay sezenimmm tahmin edebiliyorum o duygulari...:69:
ne cabuk dogduda büyüdü 2 haftalik oldu Ege´miz :nazar:

bol bol keçi boynuzu pekmezi yedim, ve hep sola yatmaya çalıştım...ama bilmiyorum bunlardan dolayı mı oldu...:)

bende sol yanıma yatıyorum ama hımmmmmm... keçibonuzu pekmezi...deneyelim bakalım,portakal suyuna karıştıralım,içelim:))) teşekkürler canım,tavsiyen için...

Allahım ya,yeni yeni doğum haberleri aldıkça nasıl seviniyorum anlatamam.Tüm arkadaşlarımızın bebeklerine Allahım sağlıklı uzun ömür versin.

Bizim de son 4 günümüz ama bana kalsa dahada gecikecek.

ezocum uzun zamandır gözükmüyordun yoksa ben mi görmüyordum?? Bu arada arkadaşının başına gelen olay çok korkunç,Allah sabırlar versin..Rabbim kimseye yaşatmasın:26:

carna bak bi epidrual normal doğum var.Biran önce gelsede anlatsa Sinem hikayesini..Sen beni bekliyodun ama bu gidişle sende benden önce doğuracan:)

Bugün kontroldeydik yine,ortalık süt liman,ne sancı var ne başka bişe:) Doğumhanede girdim bu sefer nst ye..Çok sessiz ve kasvetliydi yaaa..Unutmuştum ortamı yine hatırladım yıllar sonra,accuk kötü oldu içim.Bide eşim doğuma girecekti benim.Bugün ordaki hemşireler biraz caydırır gibi oldu beni..Kararsızım bu konuda...

Aslında Sinem epidural istemiyordu.Sanırım sancılara dayanamadı : )
Önden seni Allalım liften amaa.Ben bol bol normal doğum hikayesi okumak istiyorum .

dün uzun zamandir ilk defa cok güzel uyudum..
bugünde epey yoruldum...uykum gelmisken yatayim..
yakinda Allah kismet ederse bol uykusuz geceler baslar insallah...
hepinizi kocaman öpüyoruz oglusumla beraber...:54:
hayirli geceler

bende sol yanıma yatıyorum ama hımmmmmm... keçibonuzu pekmezi...deneyelim bakalım,portakal suyuna karıştıralım,içelim:))) teşekkürler canım,tavsiyen için...

valla ben portakal suyuna karıştırıp hergün içiyorum cimcimem bir haftada 429gr aldı ben buna bağlıyorum birde muzlu süte...

ezocum arkadaşın için çok üzüldüm benimde en korktuğum şey allah sabırlar versin inşallah...bende yan yatırma yastığı aldım bebişime iyi ki almışım diyorum bu haberden sonra...

duygucum maşallah oğluşuna allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar::nazar:

nidacım;portakal suyuna karıştırma fikrini senden duydum zaten,bakalım inş. benim minik kızımdada işe yarar....
kızlar herkese iyi geceler,görüşmek üzere:16::16::16:

şimdi sinem aradı onunla konuştummmm.
sesi çok güzeldiii
bebişi emzirmiş uyutmuş bileeeee
çokkk tatlı diyoooo
ve çok kolay bi doğum olmuşşş
hiç sancı faaln hissetmemiş epidural sayesinde
hemencecik oluvermişşşşş
süperdi herşey diyoooo
bebişimiz tatlı Masalcık 49 cm ve 2900 grmışşş
sağlıkla büyüsün inşallahhhh

sesi çok güzeldiii
çokkk tatlı diyoooo
hemencecik oluvermişşşşş
süperdi herşey diyoooo

Ne kadar güzel haberler yahu. Bana da mesaj atmış ikiside çok iyiymiş. Ayy Allah'ım bizede nasip etsin inşallah....

Aslında Sinem epidural istemiyordu.Sanırım sancılara dayanamadı : )
Önden seni Allalım liften amaa.Ben bol bol normal doğum hikayesi okumak istiyorum .

hımm,niye istemiyodu ki..Hikayesini iyice merak ettim bak şimdi :) Valla canım önce benim doğurmamı istiyosan dua etcen benim içinde:)..Bana bi ihtimal 22 sinde olcak gibi geliyo..Çok gecikirsede sezeryan olma durumu var maalesef..

sesi çok güzeldiii
çokkk tatlı diyoooo
hemencecik oluvermişşşşş
süperdi herşey diyoooo

Maşallah maşallah..Allahım bizede böyle doğumlar nasip etsin inşallah..

sesi çok güzeldiii
çokkk tatlı diyoooo
hemencecik oluvermişşşşş
süperdi herşey diyoooo

maşallahhh:nazar::nazar: darısı bizlerin başına inşallah

bende kaçtım kızlarrrr