• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.

Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin. :nazar: :emir_bebek:

maşallah:nazar::nazar: allah analı babalı büyütsün inşallah...

Suyla çok oynamış, birazda güneşte yanmış gibi! Ama hepsinin ötesinde Melek gibi! Bugün uzun süredir beklediğimiz yolcumuz, oğlumuz 3200 gr olarak 11.12.10 saat 15 sularında dünyaya geldi.

Asigül'ün eşiyim!
sizlere haber vermemi istedi. Biraz uzun ve sancılı saatler olsa da Allah'a sonsuz şükür ki oğlumuza kavuştuk. Tıp fakültesinde doğum yaptık. İlk doğumda kucağıma verdiler günlerce dışarıdan sevdiğim yavrum kucağımdaydı. Mutluluktan sevemedim ağladım, sözler boğazıma dizildi. kuzum yavrum hoş geldin diyecektim diyemedim kekeledim sadece koklayıp yanağına öpücük koydum. Ama hemen aldılar, neden aldılar ki ben nasıl dayanacağım hasretine. Yarın çıkacaklar inşallah, Allah herkese nasip etsin. :nazar: :emir_bebek:

gözünüz aydın,allah sizi ona,onu sizlere bağışlasın...

Herkese günaydın,
son doğum nişanım da asigül ile tamamlanmış oldu :)
lolova,sporstar ve asigül benim için doğum işareti olan arkadaşlardı..
üçü de doğurdu...:18:

günaydın herkese. Rüyamda cucu ile uğraştım durdum. İnşallah iyidir. Merak ettiğim için kalktım yatacağım tekrar.
Masal kız ne kadar güzel değil mi? Face e eklemiş Sinem resmini.

Asigül'ün eşiyim!

Maşallah,Allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlat etsin,hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallah..

cucum naptın acaba? Senin dediğine benzer sancıları bende geçen hafta yaşamıştım ama benimkiler 4-5 dk arayla 15-20 sn.süren sancılar şeklindeydi.Bende emin olamadım gaz sancısı mı diye..Bide düşün bu benim 2. yani:) Bekledim bende 2 saat kadar sürdü sonrada uyumuşum zaten..İnşallah seninkiler doğum sancısıdır ve yine inşallah doğum haberlerini alırız bu gün..:26:

günaydın herkese. Rüyamda cucu ile uğraştım durdum. İnşallah iyidir. Merak ettiğim için kalktım yatacağım tekrar.
Masal kız ne kadar güzel değil mi? Face e eklemiş Sinem resmini.

Bende çok merak ediyorum ama hastaneye gitmeden mutlaka yazarım demiş,heralde gitmemiştir daha.. Masalın resmini minicik profil resminden gördüm bende,arkadaşlık isteği gönderdim Sinem'e.Kabul ederse büyük büyük görürüm artık:9:

günaydın kızlar.

asigül duygu 59 gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütür inşallah.
cucu umarım doğru işarettir.

darısı sıradakilerin başına herkes sağ salim kavuşur bebişlerine umarım.

Günaydın kızlar ne güzel bir sürü bebişimiz gelmiş tekrardan hepsinin gözü aydın.Darısı biz bekleyenlerin başına :))

kızlarrrrrr oğluşumla biz geldiiiiiiikkkk:65::65::65::65::65::3::3::3::3::3::3:
size haber verme fırsatım olmadı çarşamba saat 13:49 da bebişime kavuştum:emir_bebek::emir_bebek:

spinal sezeryanla doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı :nazar::nazar:
3.610 gr 50 cm doğdu yavrum beniimm allah hepinize bu duyguyu tattırsın inşş:nazar:
daha sonra detayları paylaşırımm:71::74:

CAnım hayırlı olsun bebişin Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.

Narnisan, Perşembe günü 09.12.2010 da İpek kızına kavuştu, 2900 gram, 48 cm bir prenses gelmiş.. Darısı da sağlık sıhhatle bizlere olsun inşallah. Annemizin süt sorunu varmış, dualaşalım arkadaşlar..
Hep böyle güzel haberler vermek dileğiyle..

Hadi canım Gözü aydın ne güzel haberler bunlar :))

Şimdi Sporstar Sinem in eşiyle konuştumm, daha doğumhanenin kapısında şimdi doğdu dedi, taze tazee bebekkk... Çok mutlu geliyodu sesi maşallaaahh maşallaaahhhh!!
Ayyy çok güzel yaa, ağlayarak yazıyorummm..
Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin, amiinnnnn...

Sinemim gözün aydın canım Allah sağlıkla sıhatle büyütmryi nasip etsin.

Sezeryan olan arkadaşlar, doğumdan sonra sütünüz geldi mi?? Bebeğiniz emdi mi?
Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 10.12.2010 saat 08.45de oğluma kavuştum...:)
şimdilik problemimiz emme :(
yardımınızı bekliyorum...

HAyırlı olsun canım bebişin

pazartesi benide yatirip suni sanci vermeye baslayacaklar...bizde güzel haberler veririz insallah :43:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim.

Asigül'ün eşiyim!

HAyırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.

selam kızlar, doğum haberi gelmiş Sinemin, çok sevindim, allah analı babalı büyütsün inşallah. Ben bi geçmişe bakayım, sanırım cucumun da sancıları varmış. Herkescikler doğurdu bi ben kaldım yaaaaaaaaaa:95:

Narnisanla Dilşad dan da doğum hbaerleri gelmiş, allah bebeişlere uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Çok özeniyorum kızlar size yaa, ben ne zaman doğurucam? cucudan da haber çıkmamış bi daha, naptı acaba, normal koşullarda girerdi nete bu saatlerde, acaba o da mı doğuruyo:52: Egehan bu özel tarih için mi bekliyomuş yoksammm :69:

Asigül'ün eşiyim!

Gözünüz aydınnnn.
Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
darısı biz bekleyenelrin başına.
artık hep sizinle olucak inşallah zaten az daha sabredinn
listemzie ekliyorum.
aam eksik bilgileri gelince ver asigülcüm. bebişin adı ve boyu
sanırım normal doğumm

Kizlar uyuyamiyorum,tam dalıyorum kivrandiriyo bu agri beni.belim ve kasiklarim kopuyo,gaz san ısinin bin misli kadar,duzensiz,ama gecmeyen,sıcak su torbasına yanit vermeyen bi sanci.afedersiniz kabizlik yada gaz sorunuda yok.ne yapacagimi sasirdim gece gece:((

cucum bebiş geliomu yoksa
öğlene kadar da girmemişsin.
inşallah belki de Egehan kollarındadır şimdi.
hadi bakalım uamrım güzel ahberler verirsin bzie.

Bugün 12.12.2010

Doğurmak için güzel bir gün, bakalım kimlerden haber gelecekkk:52::52:

evet güzel bi gün gelmesini bekelyenelr için
ya inşallah ben 24 aralıkta doğum yaprsam inşallah nüfusta 01.01.2011 yazdırmak istiyorum bakalım.
hep 1 ocakalr tatil oluyo
doğum günlerinde atraksiyon yapmamız için fırsatımız olur.
iki doğumgünü yaparız

Ben kaçıyorum kızlar, bende bugün de tık yok. Yarın doktoruma gidicem ve Salı günü sezeryan yapmasını istiycem, daha fazla beklemek istemiyorum, kızımın kilosu almış başını gidiyo, en sağlıklı doğum yöntemi ne olacaksa bizim için onu istiycem :59:

selam kizlar
bugun doguran yokmu?
kucukprens bu hafta sira sende
haftayada bende:1:
kizlar bana iki gundur dogum korkusu geldi
nasil dogurcam diye dusunup duruyorum
simdiye kadar hic korkmuyodum
ama son zamanlarda kafam karisti:97:
pozitif dogum hikayeleri okiym bari biraz

08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........

selam :69:
misivam cnm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün saglıkla inş :emir_bebek: :nazar:
cucu da dogumdadır inş :16:
dün benimde bayagı sancım vardı uyuyamadımda :18:
ama yok hala kavusamadık bebişimle hayırlısı vaktini bekliyo demek ki :emir_bebek:

ben de oğlumun resmini profil resmi yaptım face de kızlar..ilgilenenlere duyrulur

Baktım canım bende,maşallah size..Allah mutluluğunzu daim etsin..

evet güzel bi gün gelmesini bekelyenelr için
ya inşallah ben 24 aralıkta doğum yaprsam inşallah nüfusta 01.01.2011 yazdırmak istiyorum bakalım.
hep 1 ocakalr tatil oluyo
doğum günlerinde atraksiyon yapmamız için fırsatımız olur.
iki doğumgünü yaparız

Bu konuda ben kararsızım ya..Eşimde istemiyo,doğduğu tarih neyse onu yazarız diyo ama bakalım..

Ben kaçıyorum kızlar, bende bugün de tık yok. Yarın doktoruma gidicem ve Salı günü sezeryan yapmasını istiycem, daha fazla beklemek istemiyorum, kızımın kilosu almış başını gidiyo, en sağlıklı doğum yöntemi ne olacaksa bizim için onu istiycem :59:

Bende de tık yok,bu güzel tarihte olur belki diyodum ama ı-ıh,olcak gibi deil :) Bi sonraki ümidim 14,oda olmazsa 22 :) Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım.Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin..
selam kizlar
bugun doguran yokmu?
kucukprens bu hafta sira sende
haftayada bende:1:
kizlar bana iki gundur dogum korkusu geldi
nasil dogurcam diye dusunup duruyorum
simdiye kadar hic korkmuyodum
ama son zamanlarda kafam karisti:97:
pozitif dogum hikayeleri okiym bari biraz

Hehe ben geçen gün seni doğurtmuştum yanlışlıkla :) uçurum yerine hapşuruk yazmıştım,dedim belki malum olmuştur ama :1::1::1:
Korku konusu bende pek yoktuda dün doğumhaneye girince ürperdim bi yine,ürkünç orası ya..:27: Ama neyseki bizim aralık annelerinin bu konuda maşallahı var.Doğumlar genelde kolay gibi.Allah bizede kolay doğumlar nasip eder inşallah..:26:

08.12.2010 00:40 da meleğimi normal doğumla kucağıma aldım kızlar. doğumumda maşallah çok kolay oldu. doğum yapmamış aralık 2010 annelerine hayırlı doğumlar dilerim..........

Maşallah canım,gözünüz aydın..Allah sağlıklı uzun ömür versin yavruna,hayırlı evlat olsun inşallah..
Şu doğumu kolay geçenleri duydukça çok seviniyorum,sanki bizde kolay yapıcakmışız gibi geliyo...

Gözün aydın canım.Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin.Darısı bize :))

Back
X