2010 Aralık bebekleri büyürken

d vitamini disinda bisi veriyomusun pelincim?
bize dr henuz gaz icin bisi vermedi
pzt kontrole gidicez bakalim
gerci henuz ciddi bi gaz sorunumus yok ama...

merhaba kızlar
Bizim henüz gaz sancılarımız başlamadı
hergün rezene içiyorum gerçi bir de elma yağı sürüyorum topuklarına ve göbişine kuzumun
ama uyanıkken sürekli memede durmak istiyoo
emziği de çok zor alıyor.Bir süre sonra da atıyor.attıktan sonra bir daha ne yaparsam yapıyım almıyor..

Canım selam.

Senin durumun Ablamın durumununkiyle aynı : ) onunda bebeği emiyor fakat doymuyordu, yeterli, değildi hayliyle çocuk çok huysuzlanıyordu.Ablam hem emziriyordu, hem mama veriyordu.Ama mamayı genelde yatmadan önce Akşamları tercih ediyordu ki huysuzlanmasın diye.

Şöyle yapabilirsin bence.Bebeğin eğer çok huysuzlanıyor ve gerçekten doymadığına eminsen mamayı ver derim ben.Bizimki memeyi bırakmadı ama bizde ilk haftalarda kaşıkla veriyorduk.

Ben memede uyuduğu zaman gazını çıkarmıyorum, zaten eğer gazı varsa uyuyamaz kalkar o zaman bakarız çaresine : )
Canım çok sağol cevap için
bende aynen senin deidğin gibi yapıyorum gün içinde hep sütümü veriyorum baktım çok sızlanıyor o zamana meme veriyorum ki bu genelde akşam ve gece oluyor...

Umarım seninde uykusuzluk sorunun geçer

Canım çok sağol cevap için
bende aynen senin deidğin gibi yapıyorum gün içinde hep sütümü veriyorum baktım çok sızlanıyor o zamana meme veriyorum ki bu genelde akşam ve gece oluyor...

Umarım seninde uykusuzluk sorunun geçer

Rica ederim.

Kızlar ben gaz için mestil kullanıyordum.Şimdi bir Arkadaş tavsiyesi ile -Sab simplex- kullnamaya başladım.Fiyatı diğerlerine göre pahalı 25 tl. ama süper etkili, gaz sorunuyla baş edemeyenler Anneler kesinlikle kullanın.

Kızım 2 saat ara ile kalkmaya devam ediyor.En azından huzursuz ve dakikarlarca süren ağlamaları yok.Ben yine uykusuz ve yorgunum : )

Rica ederim.

Kızlar ben gaz için mestil kullanıyordum.Şimdi bir Arkadaş tavsiyesi ile -Sab simplex- kullnamaya başladım.Fiyatı diğerlerine göre pahalı 25 tl. ama süper etkili, gaz sorunuyla baş edemeyenler Anneler kesinlikle kullanın.

Kızım 2 saat ara ile kalkmaya devam ediyor.En azından huzursuz ve dakikarlarca süren ağlamaları yok.Ben yine uykusuz ve yorgunum : )

canım zaten 2saat arayla kalkcaklarki daha düşmez bu hemen
benim müjdeden kastım :)) kalktıklarında hemen uyuyor olması geceleri 15dk emiyor ve emerken uyuyor
bugün 10a kadar uyuduk valla 1,5-2saatte bir kalkarak ama hemen uyuyarak
böyle bile olsa uykumu aldım valla bi alt değiştirmelerde oyalanıyoruz okadr
gündüzde uyanığız ama seviniyorum uyanık olunca gece uyucak diye
1haftadır bu düzendeyiz nerdeyse arada sekteye uğrasada :9:

canım zaten 2saat arayla kalkcaklarki daha düşmez bu hemen
benim müjdeden kastım :)) kalktıklarında hemen uyuyor olması geceleri 15dk emiyor ve emerken uyuyor
bugün 10a kadar uyuduk valla 1,5-2saatte bir kalkarak ama hemen uyuyarak
böyle bile olsa uykumu aldım valla bi alt değiştirmelerde oyalanıyoruz okadr
gündüzde uyanığız ama seviniyorum uyanık olunca gece uyucak diye
1haftadır bu düzendeyiz nerdeyse arada sekteye uğrasada :9:

Benimki hemen uymuyor artık.Önceden göğsümde ya da gazını alırken omuzumda uyur yatağına köyardım.Şimdi yatağına koyar koymaz gözlerini açıyor.Emzikle ve pış pışlıyarak tekrar uyutuyoruz.Ama bazen geceleri yatağına koyar koymaz da uyur.Hayliyle gece kalktığında emzirmesiydi gazını almasıydı uymasıydı 1 saat ayaktayım.Her 2 saate aynı şeyi yaşamak valaha yoruyor beni.Hemen uyusa sorun değil, aslında uyuyor ama yatağına koyunca neden uyuzluk yapıyor yaa .Ben emziriyorum, babası da uyutuyor.İş bölümü yaptım , tek başına zor oluyor cidden : )

Son düzenleme:
Rica ederim.

canım bu sab sımplex i nasıl kullandıgın hakkında biraz bilgi verirmisin

ilk önce zinco verdi doktorumuz gaz sorunu için hiç fayda etmedi şimdi sap simplex önerdi aldım onu kullanıyorum çok daha etkili yine sancılar oluyor ama o kadar uzun sürmüyor ve çok bağırarak ağlamıyor gerçekten daha etkili bana doktrumuz günce 3 kere 7-8 damla ver dedi

slm kızlar .. biz 50 günlük olduk ve hala 2 saatte 1 -- ya da her gaz problemi yaşadığımızda emmeyi tercih ediyor .. otomatik kendi istiyor zaten .. iş için stoklara tam olarak başlayamadım :( .. ne yapacağım bilmiyorum ..

ayrıca uyanınca emziriyorum .. altını değiştiriyorum .. sonradan yine bi posta daha emzirmek zorunda kalıyorum ki .. yoksa başka türlü gönlü olmuyor .. :(((

Son düzenleme:
slm kızlar .. bakıyorum da kimsecikler uğramamış ... doktor ilk günümüzden itibaren vitamin - damla - paranox fitil vermişti.. ben de bunların her zaman kullanılacağını düşünerek .. her gün fitil verdim .. 1 günde bazen 1 yarım .. bazen 2 yarım .. ilk 20 gün kadar devam ettim .. sonradan : fitilin sadece problem olduğunda verilmesi gerektiğini öğrendim .. çok üzüldüm .. sizce bir zararı olur mu bebeğime.. çok moralim bozuldu ..

slm kızlar .. bakıyorum da kimsecikler uğramamış ... doktor ilk günümüzden itibaren vitamin - damla - paranox fitil vermişti.. ben de bunların her zaman kullanılacağını düşünerek .. her gün fitil verdim .. 1 günde bazen 1 yarım .. bazen 2 yarım .. ilk 20 gün kadar devam ettim .. sonradan : fitilin sadece problem olduğunda verilmesi gerektiğini öğrendim .. çok üzüldüm .. sizce bir zararı olur mu bebeğime.. çok moralim bozuldu ..

bana söylenen sürekli kullanımda alışkanlık yaparak bağırsak tembelliğine yol açabileceğiydi.

kızlar iki gündür muskat kullanıyoruz ve bizim sürekli ağlayan oğlumuz artık etrafına gülücükler saçıyor pek rahat etti gazına çok ii geldi yavrumun

bir de hep memede duruyordu doktor iki saatte bir emzireceksin dedi
başta zorlandı ama çok şükür onu da düzene oturttuk
bakalım daha da ii olur inş yavrucuğum

Merhaba kızlar... Bakıyorum da herkeste emzirme sorunu var...
Bende öyleyim sık sık emecek ama artık 2 saatte bir emziriyorum...Emzik verdiğimde de üzülmüştüm ama emziksiz olmadı hep istiyor çünkü...gece uykularımız düzeldi saatte bir uyanıyor gündüz de azcık yoruyorum sonra güzelce uyuyor... Artık büyüdüler sürekli uyumacaklar...Ama benim oğlum yanlız kalmayı hiçö sevmiyor hep ilgi hep alaka

Bende öyleyim sık sık emecek ama artık 2 saatte bir emziriyorum...Emzik verdiğimde de üzülmüştüm ama emziksiz olmadı hep istiyor çünkü...gece uykularımız düzeldi saatte bir uyanıyor gündüz de azcık yoruyorum sonra güzelce uyuyor... Artık büyüdüler sürekli uyumacaklar...Ama benim oğlum yanlız kalmayı hiçö sevmiyor hep ilgi hep alaka

NASIL yani, geceleri saatte 1 mi uyanıyor ? Yahu çok sık değil mi?

canım tuana ilk başlarda emziği hiç almadı ememiodu zaten ağzından fırlıodu pırt die:) bende pek vermek istemiodum ama herkes emzik vermezsen rahat edemezsin diodu. hasta olduğunda hastaneye yatıncada küvezdeki hemşireler emziği ağzına bantladılar uğraşmamak için şimdi biraz daha alışmış durumda. hastanenin duvarlarında boy boy afişler var emzik biberon vermeyin die ama bebeğim günlerce emziği bantla emdi.. alışması da ii oldu aslında yoksa istioki hep meme ağzımda dursun..

benimki 3.5 aylık ama hala 2 satte bir emiyo gündüzleri geceleri daha aalıklı olsada sütümü sagmama fırsatım olmuyo hiç ne zaman düzelir acaba

Back
X