2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çocuklar 4 yaşadı,burası unutuldu..çoğu anne de 2. bebekle beraber yeni annelere katıldı:p
yeniden bir toplaşsak nasıl olur? kim nerde napıyor acaba?
benim Ata paşam iyi çok şükür.tam gün kreşe gidiyor bu sene,maşallah çok mutlu orada..bakıcı olayım kalmadı artık..ev işi biraz zorluyor beni,daha doğrusu yemek olayı.bakıcım varken yemeğim hazırdı.:KK51:
arada Aslıyla yazıştım onun dışındakiler ne durumda hiç bilmiylorum..bakalım kimlerden cevap gelecek? öpüyorum güzel ekimcik anneleri..

valla 2 çocukla inanın perişanım bi de okula git gel evle ilgilen çok yoruluyorum mert eren söz dinlemez inatçı oldu çıktı
emre de sürekli kucak istiyor geceleri kaç kere kalkıyor hesaplayamıyorum vücut direncim düştü sürekli hastayım valla
ben de güzel haber yok malesef

valla 2 çocukla inanın perişanım bi de okula git gel evle ilgilen çok yoruluyorum mert eren söz dinlemez inatçı oldu çıktı
emre de sürekli kucak istiyor geceleri kaç kere kalkıyor hesaplayamıyorum vücut direncim düştü sürekli hastayım valla
ben de güzel haber yok malesef
Allah kolaylık versin,hem de 2 erkek çocukla ilgilenmek çok zor olmalı..
herşeye yetişmeye çalışmak ne kadar zor..
olsun iyi yanından bak ,yakında emre de büyüyecek,2 kardeş beraber olacaklar..sen de rahatlayacaksın..ne güzel yapmışım 2 çocuk yaparak diyeceksin:)
benim cesaretim yok 2.çocuk için.bakıcı olayından ancak kurtuldum.yeniden hamilelik doğum,uyksuuzluk vs düşünemiyorum..yaş da olmuş 36 neredeyse 37..
benim paşa da tek çcuk olsun ne yapalım..

valla yaşım genç olsaydı emreyi mert eren ilkokula gidene kadar yapmazdım benim de yaşım 37 diyim artık 2 ay sonra doğum günüm
inşallah canım derim şimdi çok yoruluyorum
bana 3.cü diyorlar ne yaptınız dedim allah istyene versin evlatlarıma sağlıklı uzun ömür versin istemiyorum

valla yaşım genç olsaydı emreyi mert eren ilkokula gidene kadar yapmazdım benim de yaşım 37 diyim artık 2 ay sonra doğum günüm
inşallah canım derim şimdi çok yoruluyorum
bana 3.cü diyorlar ne yaptınız dedim allah istyene versin evlatlarıma sağlıklı uzun ömür versin istemiyorum
aslında bence tam zamanı,3-4 yaş çok ideal..ablamla benim de aramda 3 yaş var.şu 1-2 seneyi atlatınca rahatlarsın eminim.
ne kadar genciz falan desek de ,bebek olayı için genç anne olmak en iyisiymiş valla..bir zamandan sonra uykusuzluk yorgunluğu kaldıramıyor insan.
bak göreceksin kardeşleri bir arada görünce bugünler unutulur:)
millet bakmıyor tabi çocuğa,dışardan 3 de derler 5 de..bana da sorsan 3 çocuk kalabalaık aile ne güzel derim..birebir yaşayan bilir..
mert eren nasıl,anaokulu veya kreşe gidiyor mu ?

doğru diyorsun valla
mert eren anaokuluna gidiyor okulumun yanında çok seviyor 2. dönemde öğleci olacak devresini değiştirmem gerekecek öğretmenini çok seviyor nasıl yapsam öğleci olsa bakıcıya para veremem zaten emre için veriyorumm ekstra veremem nasıl yapsam bilemed,m valla
kalabalık çok güzel ama eskidenmiş o dicem öğretmen arkadaşlarımın bazısı 4. çocuğu yaptı maşallahhh

2.dönem devresi neden değişiyor onu anlamadım?
öğleci olsa,bakıcı kaç saat bakacak ki? ekstra para almasa ? bakıcı işi başlı başına sorun zaten..
öğretmenlik bir nebze daha uygun bir iş ya..4.yapacak kadar değil bana göre ama .:)yine de ben mesela sabah 8 akşam 18 çalışıyorum.senede 20 gün izin..öğretmenlik daha avantajlı.

değişiyor malesef neden bilmiyorum
öğleci olsa sabah bakacak 2-3 saat teklif edeceğim 50 lira daha veririrm evde kalır hem yeterince uyur kahvaltı eder
şimdi mert benimle çıkıyor bennimle geliyor
emre meteye bakıyor bir kaç saat biz de bir kaç saat evinde
konuşacağım bakalım

Merhaba ekim anneleri umarım hepiniz iyisinizdir:)
Artık bizimkiler 4 yaşını bitirdiler, ben istanbulda iyi bir cimnastik okulu arıyorum. Aranızda bu konuda fikri olan var mı acaba?

Back
X