2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

17+4 iken baş popo mesafesi 14 cm ağırlığı 220 gr'dı. 4 günde ilerden gidiyordu. temmuz 13'de güncelleyeceğiz bilgilerimizi

Bizdre bugun doktordaydik 17+4 deyiz 228gr mis melegim boyunu soylemerdi doktor ama kagitta hc diye bi deger var 14,4cm bi de ac var o da 11,8cm ikisinden biridir heralde :) aslinda buirda baska degerler de var bpd 37,5mm fl 25,4mm bunlar ne anlama geliyo bilmiyorum:1shok:

16+6 dayız bu gün gittik bebeğimiz 177gr .....

boyunu bacakalrı katlı durduğu için ölçemiyorlar sağlıklı olmuyor...

maşaLLah kızLar bebişLerinizee.Gün geçtikçe kojaman oLuoLar.Benim oğLuşumu görmeme daha çok varr yaaaaa

18+5te 282gr.dık,boyunuda yan gelip yattığı için ölçemedik ama boyu 5-6gün önde buldu dr. uzun boylu olcak dedi kızımıza ee baba 1.88 bende idare eder işte 1.69 :)))))

benim kelebeğimde 18+1 de 222gr'dı. boyu hakkında bişe demedi.çok ters bi pozisyondaydı.ondan heralde. bikaç gün geriden geliomuş yine ama önemli deil dedi doktrum..

merhabaa 19+2 günlüğüz dün kontrol vardı , 16 cm boy 310 gr kilosu olmuş kızımın :) benide listeye yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…