2010 aralık bebeklerin boy ve kilo gelişimi

aminn aminnn.. ay kızımı kollarıma alacağım anı düşündükçe öle heycanlanıorm ki.. :asigim:

yaa evet o anı hayal bile edemiyorum ne müthiş bi duygudur. en çok kime benziceni merak ediyorum ben esmerim eşim de sarışın acaba nasıl olcak gerçi dr umuz sana benziyo dedi bana ama tabi ultrasondan göründüğü kadarkaydirigubbakcemile3

Bizde bugün gittik,22+1 de 520gr ve yaklaşık 30 cm miş. Bu arada desire ultarsonda belli ediyolar kendilerini.Oğlum usg de babasına benziyordu,hala aynı:) Tıpkısının aynısı :) Bugün kızımıda gördük yine,yüzü yuvarlak onunda,şu aşamada oda babaya benziyo,bakalım çıkıncada muhtemelen öyle olacaksempatiksalakcinni

ayy cnm gerçekten mii sevindim şimdii yaa aslında eşime benzese de sevinirdim ama onun ailesinnden bbirine benzemesinden çok korkuyorum eyvahedigeldismile eşime yada bana yadaaa benim ailemden birine benzesin kuzum kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar normalde s.a.t. göre 23+3üz ama biz her zaman ölçümlere göre bir hafta önde gidiyoruz....

bugün yapılan kontrolde bebeğim 783 gram çıktı ve 25 hafta göründü, bağdaş kurduğu için boyunu ölçemedik.
dr.um maşallah çok güzel gelişmiş dedi ve gayet sağlıklıymış kızım... maşallaaahhh zemuszemus

ama biraz iri değil mi???? :uhm:

maşallah maşallah annesi, sonradan anneler üzülüyo zayıf diye, ne güzel işte seninki tombiş tombiş büyüyo, eğer bütün ultrason değerlerin 1 hafta önce çıkıyosa erken döllenme de olabilir. Sağlıcakla dünyaya gelsinler de...

kızlar biz de bugün doktordaydık, artık doktorum boyunu söylemiyo, sanırım sağlıklı ölçüm yapılamıyomuş, baş çevresi karın çevresi ölçümleri filan var. Şu anda meleğim ultrasona göre 23+5 te ve 644 gr Maşallah güzel kızıma benimmmm

Benim bebeğimde cuma günkü kontrolünde 750 gr'dı. Aman sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil. Anneler böyle bebekken alsın isteriz. Büyüyüncede rejime başla diye zorlarlar.

kuşum her bebek farklı. hepsi ynı olacak değil ya.
bakarsın seninki birden atağa geçer.
du bakalım bundan sonra büyüyecek asıl.

tatlim bendeki grafige göre normal aralikta melegin...
daha o kac kere degisir,bi bakarsin haftasindan önde bi bakmissin geride...
icini rahat tut yani...doktorun iyi diyorsa iyidir..

burcucum içimi rahatlattın walla. normalmiş demek ohh.. ayy ne bilim herkes 600-700 falan diince panik oldum gerçi benim haftam onlara göre geride ama.. doktrm daha yeni etlenmeye başladı bundan sora daha hızlı kilo alıcak dedi inşallah öle olur

kuzum 700 gr diyenler 24. haftalarda.
benim de kuzum 400 gr dedi doktorum 20. haftada.
hiç kafama takmadımnormal olduğunu biliorum.
biz gerideyiz .
nerseyse 1 ay var arada.
24te okadar olucaktır. takma.
şimdiden daah hiç belli olmaz.

cucum eğer sen de boy ve kiloyla ilgili minimum- maximum değerrler varsa eklesinize buraya.
ben bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…