2010 aralik bebislerinin fotolari

kuzumun diş buğdayı :)))) $DSCF7258.webp $DSCF7142.webp $CIMG5347.webp

bebeklerin hepsine birden kocamannn maaşllahhh:nazar::nazar::nazar:hepiciğinizi öptük,bide biz kızımızın resmini ekleyek bakayım:)) bu arad nerdill oğluşuna aşık olduummm

canım çok eşekkür ederiz bende kızına bayıldım :nazar: maşallah çok tatlı güzel bi kız...
ben oğluma alabilirim :17:

oy oy diş buğdaylarıda yapılmış ben anlmadım hangiisini seçti meslek olarak kendine.....:26:

canım kızımla yaşgünü kutlamak çok çok çok başka......:21:

Eklentiler

• $101_2866.webp
    $101_2866.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 80
kızlar özledim valla eski günlerdeki gibi yazışmayı.... bebişler nasıl? benim cimcime çok fena valla.. bi hareketli anlatamam sizinkiler nasıllar neler yapıyolar... sizler nasılsınız ..... $DSC00552.webp $Fotoğraf0754.webp :46:

kızlar özledim valla eski günlerdeki gibi yazışmayı.... bebişler nasıl? benim cimcime çok fena valla.. bi hareketli anlatamam sizinkiler nasıllar neler yapıyolar... sizler nasılsınız .....Eki Görüntüle 487239 Eki Görüntüle 487240 :46:

aayyy misivam,bende özledim yazışmayı:)))) senin kızın üzerindeki beyaz keten elbiseden benim Durumunda var daha balayına alaçatıya gitmişken bigün bi kızım olursa diye 6 yıl önce almıştım alaçatı pazarından ,bu yaz giydirmek nasip oldu:)))) bu arada kızında çok tatlıymış bayıldım,maaşallah

Back
X