Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları
şimdilik katılım listemiz şöyle:
1-melisesra
2-pinguu
3-bitterrr
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
katılmak ısteyen arkadaslar kendılerını de ekleyerek listeyi güncellesin
Kızlar yılbaşnda bebişlerimiz için çekiliş yapalım diyorum dün topikte bahsettım fazla kalabalık degıldık ama 2 arkadasımızdan olumlu yanıt gelınce ben de baslık acmaya karar verdım.Kım kıme cıkarsa onun bebısıne yılbası hedıyesı alsın ama lımıt belırleyelım kı herkesın butcesıne uysun pahalı hedıyeler olmasın yorum ve katılımlarınızı beklıyorum :) Bebişlerimizin ilk yılbaşıları
1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
katılmak ısteyen arkadaslar kendılerını de ekleyerek listeyi güncellesin:92:
evet daha iyi cinsiyetleri de belirtelim
süreyi nasıl yapalım aralgın kacına kadar katılım alalım?
15aralık uygunmudur? 15ıne kadar katılmak ısteyenlerı belırleyelım en gec 20sı gıbı yapalım. bıraz vakıt de ayırmıs oluruz hedıye alımı ıcın. sarkmalar olmaz hem ne dersınız?
1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
katılmak ısteyen arkadaslar kendılerını de ekleyerek listeyi güncellesin:92:
evet daha iyi cinsiyetleri de belirtelim
süreyi nasıl yapalım aralgın kacına kadar katılım alalım?
15aralık uygunmudur? 15ıne kadar katılmak ısteyenlerı belırleyelım en gec 20sı gıbı yapalım. bıraz vakıt de ayırmıs oluruz hedıye alımı ıcın. sarkmalar olmaz hem ne dersınız?
Ben de katılmak isterimm
1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)
limiti nasıl belirleyeceğiz? bi de çekilişi nasıl yapacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?