2010 Bebekleri için yılbaşı çekilişi

kızlar bn katılmıymda katılmayan bırı çeklıs yapıp buraya yazsın 11 kısı varya ılk cektıgı ılk sıradakine yazılsın öle sırayla olabılır bnmkıde fıkır :)

dıger arkadaslara da uyarsa ben cekıp sıze soyleyebılırım eslesmelerı cekılıse ısmını yazan arkadaslar olurmu ? fıkırlerınızı yazın kararlastıralım
fatma2005 canım suan 11 kısıyız ama 10aralıga kadar katılmak ısteyenler olur belkı sayımız artabılır suan ıcın erken

12-crazy_peri (kız)

listemizin son halii

1-melisesra(erkek)
2-pinguu(kız)
3-bitterrr(kız)
4-loveli (erkek )
5- dark (erkek)
6- fragola (kız)
7- Nevyas (Erkek)
8- Platin_06 (kız)
9- demet_yaren(kız)
10-meryemtaze(kız)
11-gonulcelen10 (erkek)
12-crazy-peri (kız)
ekledim

banada uyar canım kimle eşlenirsem söylersin bize

aaaa, fark etmemişim ben de hiç.. saol hayatım..

aaaa bende varim ne güzelllll her girdikce bakayim ne ymis diyordum gec kalmadim insallah
13-feyza79(kiz)
ama seyyyyybeni kabul edermisiz?yurt disi oluyor ya.benim icin sorun degilde bana gönderen kisiye sorun olurmu?

Son düzenleme:
feyzacım kabul edersen 10aralıga kadar bekleyelım bır yurtdısı katılımı daha olursa sızı bırbırınıze eslerız olur mu belkı turkıyeden katılan arkdaslara sorun olabılır ben mesela kendım ıcın soyluyorum sen bana cıkarsan gonderemem bır ıkıncı secenek de soyle olabılır senı de ekleyelım lısteye kıme cıkarsan sonuclar bellı oldugunda gonderebılırım dıyen bır kısıyle es degıstırme yaparız

tamam canim yurt disi olursa katilirim bende onla esleriz ama cikan olmazsa.beni katmazsiniz siz düneni bozmazsiniz cekilirim aradan

bende ekledım ismimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…