2010 bebişleri 6. ay slaytı

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.hemen ekledim ilk resmini.doğum tarihimiz 19 şubat.eklersen sevinirim.

Eklentiler

• $ozgebahar.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 49
kızlar,beğenmenize çok sevindim...
slaytla uğraşırken seviyorum her seferinde kuzularımı,hepsi benim çocuklarım gibi.
ve siz dee beğendikçe daha iyisini daha güzelini yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince,usta değilim bu konularda ama...
önerilerinizi 1 yaş slaytımız için dikkate alıcam fakat siz de resimlerinizi yüksek çözünürlükte çekip yollamaya çalışın bana canlarım...

sizden şimdiden 1 yaş slaytı için şarkı önerileri bekliyorum...candan erçetin havva ile ortak fikrimizdi,aynı şarkıyı düşünmüşüz..
şimdi aklımda bir şey yok,önerileri bekliyorum...biraz erken soruyorum ama zaten cevaplar 3 ayı bulur :)))

tek kelımeyle harıkaaaa sana dıyecek kelıme bulamıyorum sedaaa ellerıne saglık yaaa tuylerım dıken dıken oldu beee :asigim:

muhteşem, süper, harika....
ağlamamak için zor tuttum kendimi canbaharcım emeğine sağlık, ellerin dert görmesin:)

gördümmm..bayıldımmm.çok güzel olmuş.ellerine sağlıkk..bende hem güldüm hemde duygulandım.ne kadarda büyümüşlerr maşallah hepsine...defnede kafayı bi sağa bi sola çivirip nin inn yaparak izledik.oda sevdi.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…