2010 Bursa 100-150 kişilik nişan mekanı

happyzhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
186
0
116
açık yada kapalı mekan farketmez yemekli bir nişan için yer arıyorum önerisi olan varmı arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! şimdiden teşekkürler

ben yemekli düşünüyorum bu yaz kısmetse ama tam tarih belli değil açık ya da kapalı farketmez. güzel bi yer olsun istiyorum..

tatlım ben 2009 haziranda kervansarayın kapalı bölümünde nişanlandım.. servisten çok memnun kaldık.. hatta düğün için de temmuza kervansarayın açık bölümünü tuttuk bakalım kısmetse kaydirigubbakcemile3

sağol canım. kervansarayın açık bölümü kaç kişilik? başka önerebileceğin yerler var mı nişan için tatlım...

biz 250-300 arası kişi düşünüyoruz şuan.o şekilde ayarladık.. cumartesi gününe anca bulabildik. aslanlar altınceylan havuzlu konak falan cumartesiye hiç yer kalmamış cnm hangi gün düşünüyorsunuz.. acele etmenizi öneririm. holiday inn in havuzlu bölümüne bayılmıştım aslında ama gün problem oldu.. havuzun ortasında oturuyor gelin ve damat..otel düşünüyorsan incelemeni tavsiye ederim cnm

ben bu yaz nişan için yer bakıyorum canım ama bu arada da 2011 yazı içinde 700-800 kişilik kokteylli bir düğün için de bilgi edinmeye çalışıyorum.. düğün için holiday inn in havuz kısmını bende çok beğenmiştim telefon ettim ama fiyat konusunda bilgi vermediler yüz yüze görüşelim dediler. senin baktığın yerlerde ortalama fiyat ne verdiler canım çünkü ben fiyat konusunda hiç bilgim yok (

bu sene fiyatlar çok uçuk.. sanırım ağustosta ramazan olması ve öss sınavlarının haziran sonuna kadar uzaması bunda etkili oldu.. arslanlar 90 istedi,altınceylan 70,havuzlu konak 35,kervansaray 50 istedi. tabi bunlar açık alanları için.. kapalı kısımları ne kadar bilmiyorum..ortalama bu şekilde.tabi indirim falan da yaparlar

arslanlar için başka bi arkadaş 35 falan yazmıştı burda yanlış hatırlamıyorsam(yanlışım varsa düzeltin lütfen) şimdi 90 ı duyunca çok şaşırdım ve fiyat çok yüksek geldi açıkçası... canım holiday inn için fiyat konusunda bilgin var mı?

35 i yazan arkadaş bursada düğün mekanı başlığı içindeki yazıdaydı sanırım..

canım biz de fiyatlar öyle sanıyorduk biz de şok olduk.25 milyara falan mal olacaktı.. havuz başı için sorduk biz telde fiyat vermediler tanıdık aracılığı ile öğrenebildik.. ama istersen sen yine görüş.. holiday de fiyat vermedi gelin görüşelim dediler..o da zor geldi açıkçası dönem boyunca okula gitmekten bıkmışım zaten

haftaiçi bi arkadaş tutmuş kişi başı 35 alkolsüz 200 kişi yemekliymiş.. bursa düğün mekanı başlığı altına bakarsan görürsün hatta.. yüz yüze konuşmak daha mantıklı sanırım, pazarlık edebiliyorsun... ama oralar büyük benim için seneye lazım olcak. bu sene 100-150 kişik yer arıyorum nişan için cnm.. bu tarzda bildiğin yerler var mı bursada

dediğim gibi hafta içi baya fark ediyo tatlım.umarım istediğin gibi bir yer bulursun sen de.. paylaşırsın bulunca,merak ettim bende yerimseniben

canım dediğin sayfaya baktım ve mathem de benim söylediğimi söylemiş.. hatta 28. sayfaydı sanırım:) 100 lira istediler kişi başı diye.250-300 kişi dedik 90 dediler bize.

sonra haftaiçi 35 e anlaşmışlar canım yani haftaiçi ile haftasonu fiyatı arasında bu kadar fark olur mu? birde kişi sayısı çoğaldıkça kişi başına fiyatın düştüğünü sölemiş o arkadaş..

ya arkadaşlar bende kına için güzel bir yer arıyorum 200-250 kişilik merkeze çok uzak olmayan...bir türlü bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…