ama emin ol alacam kilo :))) esimde sürekli kilo al diyip duruyor. millet rejim yap der bizimki tam tersi :)
senin tam nekadarlıktı cnm :CüvCüv:hamilelik şuan ??
cnm bendede var o sırtlarım sivilceden az büyük kabarıyo ve acaip kaşınıyo ama bende 4 yıldır var strese bağlı bnmki belki seninde ondandır valla akşamları bizimkine sırtımı kaşı demekten bıktım :)))
kızlar benim uyku bastırdı resmen tavuk gibi oldum :)))) erkenden uyuyorum. yarında iş var. görüsürüzz sonraa iyi gecelerrr size ve bebişlerinize :))))
internette hesaplayınca 5+0 çıkıyo. SAT 29 kasım ama benim hesabıma göre 2 yada 3 haftalık ben biraz geç yumurtluyomda..
bend eçıkıyorum kızlar eşim kızıyoo çok durma eskisi kadr diyo radyosyon yayıyoya çok pc kib görüşrüzz ii geceler
ok kızlar bende erken kalcam doktor falan işler çok.. yatcam şimdi.. herkese tatlı rüyalar........
hmm inş. herşey istediğin gibi gider bi terslik olmadan inş. cinsiyetinide ne istiyısan o olur...
gözün aydın canım. bende simdi internetten doktorlar hakkında bilgi edinmeye calsıyorum.
merhaba kızlar,ben de geldim aranıza:) 28 aralıkta öğrendim hamiş olduğumu. Tahminimce 4 haftalık falan. Bundan sonra beraber takip ederiz hayırlısıyla:) Bu arada butterfly sen de ankarada oturuyosun galiba. İyi bi doktor bulursan bana da söylermisin,ben de araştırıyorum bi yandan. Büyük ihtimal perşembeye gazi hastanesine gitçem 2 doktor ismi aldım. Biri mehmet erdem biri de banu hanım(soyadını bilmiyorum). İzlenimlerimi yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?