bende bu yıl bebek ıstıyorum inş.
bır yıllık evlıyım dr umuz tup bebege yonlendırdı ama bız karar veremedık cunku sadece bır dr a gıttık o da dırekt tup bebek deyınce ınsan ıster ıstemez suphede kalıyor
gercı ben hemen tup bebege baslamak ıstedım ama esım pek razı gelmedı bakalım zamana bıraktık :)
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLİ YERLERE MAİL ATCAGIZ DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ
bende varımmmmm benımde transferımın 6.gunuydu buguun beklıyoruz sekerım bahcecı klınıgıne gıttıkm dr suleyman beydı tedavının en zor kısmıda bence beklemek
slm bayanlar siteye yeni üye oldum
2 martta tranferim var dua edin bana
merhaba arkadaşlar... ben de bir aksilik olmazsa mayıs'ta tedaviye başlayacağım. 1 kez aşılama denedim ve çok da genç olmayınca daha fazla aşılamayla vakit kaybetmemeye karar verdim. şimdilik sizin heyecanınızı paylaşıp, mayısta ben de bu heyecana ortak olmayı planlıyorum. 1-2 martta transferleri yapılan arkadaşlar, her şey yolunda mı? apaydin işin içinden biri olarak bize destek vereceğini söylemen çok güzel. şimdiden teşekkürler sana.
selam arkadaşlar aranıza bende katıldı.2 buçuk yoıldır bebek istiyorum sorunumuz olmamasına rahmen olmadı açıklanamayan infertil.bu ay tüp bebeğe başladım yarın transferim var ve çok heycanlıyım.inşallah bebeğime kavuşurumm:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:rabbim tüm isteyenlerin kucklarını doldursunnn:Saruboceq:
::sm_cool:
canım aramıza hoşgeldinnn.inşallah herşey gönlünce olsunnn.ama sakın stres yapma bu çok önemli.özellikle sonucunu beklerken.bende 1 martta transfer yapıldı şuan 5 haftalık hamileyim.darısı başına.benim 3 emriyom konuldu pazartesi kaç tanesi var belli olcak.:CüvCüv:
umutcumm gerçekten bana umut oldun rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah 2 hafta sonra bende hamileyim diyee bağırırımmmm.rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürsünn:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?