2010 Ekim Anneleri Ankara Buluşması

Bende sizinle olmak isterdim ama ne yazik ki istanbuldayımm. amaaa bir gün yolum düşerseeeee ankarayaa mutlaka görüşmek isterim sizlerle... felaket kıskandımmm bu arada

yaaaaaaaaaaaaabizde istiyoruz sanki niye ankarada oturmuyoz hepimiz ne güzel tanışacaktık tüh ya bak bende kıskandım şimdi sizi ne kaynatırsınız siz şimdi bi arada siz yok mu sizrita sizinle tanışmayı çok isterdim başka bahara

bakarsınız birgün (bebekler biraz daha büyümüş) tüm kk toplanırız ne muhabbet olur ama düşünsenize...

ritacım dışarıda buluşsaydık ya sana zor olmaz mı?

olmaz canım omaz...dışarda tarikat zannederler valla:))
hepimiz yakın olsaydık toplu buluşma olsaydı ne süper oldurdu
noluRRRdduuuuuuuuuuuuuu
izmit buluştu sıra ankarada
valla süper olurdu:)
keske bende ankarada olsaydım((
canım sizde istanbulu yapıyosunuz sanırım....
ben de ben de ama bu iki hftsonu gelemem inşallah daha sonra toplanırsınız
haftaya cumayı düşünüyorum canım...bekleriz:)

Bende sizinle olmak isterdim ama ne yazik ki istanbuldayımm. amaaa bir gün yolum düşerseeeee ankarayaa mutlaka görüşmek isterim sizlerle... felaket kıskandımmm bu arada

Ayy canım ya bende mutlaka beklerim....
canım benim bende tanışmayı değil çünkü inan hepnizi sanki o kadar ii tanıyorum ki:))) yüzyüze sohbet etmeyi isterdim:)

ankara çetesi sizleri istanbula da bekliyoruz haberiniz olsunnnnn:97:
istanbul a gelcem mayıs ta ülay...mayısa yapın bir organizasyon basayım sizi:)
bakarsınız birgün (bebekler biraz daha büyümüş) tüm kk toplanırız ne muhabbet olur ama düşünsenize...

inşallah bizde bu azim olduktan sonra kesin olur zaten:)

evet kızlar az önce de konuştuk ritayla cuma günü toplanıyoruz adresi almak için ritaya özel msj atın şimdiden başlayalım hazırlanmayaaaaaaaaaaaaa

yaaaaa tüm ekimciler toplanmalıyız bence de..
cumaya da az kaldı, acaba ne giysem bu koca totolu halimle

Rita sana mesaj mı atıcaz adres için ayy bir sürü misafirin olcak istediğin bişey olursa söyle lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…