1.rita
2.dudu
3.dennis.
4.platin06
5.fruzan
istanbul biz ne zaman buluşuyoruz:))?bizde düzenliyelim yaaa:)
ritacım dışarıda buluşsaydık ya sana zor olmaz mı?
valla süper olurdu:)hepimiz yakın olsaydık toplu buluşma olsaydı ne süper oldurdu
noluRRRdduuuuuuuuuuuuuu
izmit buluştu sıra ankarada
canım sizde istanbulu yapıyosunuz sanırım....keske bende ankarada olsaydım((
haftaya cumayı düşünüyorum canım...bekleriz:)ben de ben deama bu iki hftsonu gelemem inşallah daha sonra toplanırsınız
Bende sizinle olmak isterdim ama ne yazik ki istanbuldayımm. amaaa bir gün yolum düşerseeeee ankarayaa mutlaka görüşmek isterim sizlerle... felaket kıskandımmm bu arada
canım benim bende tanışmayı değil çünkü inan hepnizi sanki o kadar ii tanıyorum ki:))) yüzyüze sohbet etmeyi isterdim:)yaaaaaaaaaaaaabizde istiyoruz sanki niye ankarada oturmuyoz hepimiz ne güzel tanışacaktık tüh ya bak bende kıskandım şimdi sizi ne kaynatırsınız siz şimdi bi arada siz yok mu siz rita sizinle tanışmayı çok isterdim başka bahara
istanbul a gelcem mayıs ta ülay...mayısa yapın bir organizasyon basayım sizi:)ankara çetesi sizleri istanbula da bekliyoruz haberiniz olsunnnnn:97:
bakarsınız birgün (bebekler biraz daha büyümüş) tüm kk toplanırız ne muhabbet olur ama düşünsenize...
yaaaaa tüm ekimciler toplanmalıyız bence de..
cumaya da az kaldı, acaba ne giysem bu koca totolu halimle
hahahah bana da hiç bişey olmuyor hamilelik pantolonumu giyip duruyorum
yaaaaa tüm ekimciler toplanmalıyız bence de..
cumaya da az kaldı, acaba ne giysem bu koca totolu halimle
Rita sana mesaj mı atıcaz adres için ayy bir sürü misafirin olcak istediğin bişey olursa söyle lütfeeen
üzülme canım hepimizin totosu memesi kocamannnnn farkedilmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?