2010 ekim anneleri demir damlası kullanıyormusunuz?

aaaysecannn

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
40
0
286
Kastamonu
demir damlasını çok zor veriyorum bebeğime ayrıca 2 günde 1 kaka yapıyor ve kakasının rengi simsiyah..damlayı vermediğim gün kakası normal renkte oluyor..

ben kaşıkla veriyorum meyvesinden sonra, problemsiz içiyor ama kakada bi değişiklik farketmedim. ferro sanol diye bişi kulanıyorum ben ama ne yalan söyliim unutuyorum çoğunlukla günaşırı veriyorum diyebilirim

kakada problemimiz yok ama çok zor içiyor benim oğlum da. önceden açıyordu ağzını kaşığı görünce ama artık asla açmıyor,kilitliyor. canını yakmaktan korkuyorum zorla içirirken. yiyrcrk bişrylerin içine karıştırsak olmaz mı acaba?

ferro sanolun tadı demir gibi kokuyor belkide o nedenden dolayı içmek istemiyor ben ferrum hausmann kullanıyorum tadı ve kokusu güzel içiyor benim kızım sorunsuz

Arkadaşlar bende ekim ayı annesiyim yaklaşık 10 gündür kan ilacı kullanıyoruz kakası simsiyah bide zor yapıyor marka marka değişiyormu bu ilac ya. Bide siz ne zaman kullanmaya başladınız

Biz 4. aydan itibaren kullanıyoruz canım. ferrum hausmann bizimki. günde 4 damla. dışkısının renginde bir değişiklik yok. ve çok şükür hergün yapabiliyor. Acaba ilaçtan ilaca mı farklılık gösteriyor bilmiyorum ki. :26:

basta zor ıctı kakasında sorun oldu vs ama alıstık suanda hıc bır problem yok.. onemlıymıs kullanılması gerekıyormus yoksa bende verme taraftarı degıldım..

merhaba arkadaşlar bizde ferro sanol kullanıyoruz.5.ayda başladık.dr kilosu başına 1 damla dedi.şu an 6.ayımız ve 8.400 kilosu dokuz damla kullanıyoruz.kakasında sorun olmaması ve tam fayda sağlaması için dr yemek yedikten iki saat sonra yani açken ver dedi ve damladan sonra da yarım saat yemek yasak dedi.ben harfiyen uydum ve gayet memnunum

demir damlasını çok zor veriyorum bebeğime ayrıca 2 günde 1 kaka yapıyor ve kakasının rengi simsiyah..damlayı vermediğim gün kakası normal renkte oluyor..

merhaba aranıza yeni katıldım bende..demir damlası başlaığını görünce paylaşmak istedim..kızm 30 ekim doğumlu..7 aylık olmak üzere..demir damlasını kullanıyorum fakat çok zor oluyor.tadı çok kötü.ve nasıl vereceğimi hala anlamış deilim:26: 2 tane dr deiştirdim her ikiside farklı önerilerde bulundu..emzirdikten yarım saat sonra verilmesi gerektiği ve 1 saat emmemesi şeklinde...diğeride emzirdikten 2 saat sonra ve yine 1 saat emmemesi şeklinde..kafam çok karıştı sizler nasıl yapıyorsunuz..yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..ayrıca bu ay içerisinde kullandığını vitaminleri öğrenebilirmiyim..bana dr aşırı bir vitamin yüklemesi yaptı da..

hoşgeldin canım.benim oğluşumda 18 ekim doğumlu.demir damlasını doyduktan 2 saat sonra veriyorum ve verdikten yarım saat sonra yemek yasak.bende bayağı bir dr değiştirdim ama hepsi böyle demişti.vitamin olarak ben multitaps veriyorum sadece.bunda a,c,d vitaminleri var.şu an için bizimkilere yeterli.o da tok karna veriliyor.bana tüm dr lar bunu tavsiye etmişti.yaşına kadar bunu kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…