2010 Ekim Anneleri

ıyı olmana sevındım canım. kız bebek olabılır he. ayy aradanda kız haberı gelsın ya:)

kızlar benım ılk bebegım yasaydı 1 hafta sonra dogum yapacaktım
ALLAHIM yavrumu korur ınsallah bunu hayırla saglıkla alırım kucagma

saolcanım tsk ederim hoşgeldın sende gozunaydın çok sukur yemegını yapabılıyorsun ben annemde kalıyorum 2 aydır hep yatıyorum bunada sukur bebegım ıyı olsunda
bende 3 haftadır annemdeydim geldim evime denemek için kendimi ve çok şükür iyiyim darısı sana inşallah canım

ıyı olmana sevındım canım. kız bebek olabılır he. ayy aradanda kız haberı gelsın ya:)

valla bende çok sevindim kocacığımda yemek yiyebilcek artık zayıflamıştı aşkım benim yüzümden
kız bebek dedi ama kesin değil dedi
bacak arası paralel olursa kızmş
dik olursa erkekmiş ama ben bunu söylememey tercih ediyorum dedi doktorum ama ben ısrar edince kız dedi
yalnız kesin bişeyi 1 ay sonra diyebilirim dedi

ye cnm ya nolcak bende 2 gün üst üste yedim hemde uyanır uyanmaz cnm istedi yaptım hemen. bana yemek yapanda yok

amın ınsallah canım
bende 12.haftada gıdıcem ınsallah banada soyler:)
ama bızım doktor genelde garantı olsun dıye 16.17.haftalarda soyluyormus cınsıyetı

nevyas gelmedı ya. ben cıkayım kızlar yapım su kızartmayı esım gelır olana kadar. ıyı aksamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…