2010 Ekim Anneleri

allah şeker hastalarına sabır versin benim şurda 5 ayım kaldı. zor walla hergün iğne atmak

bellı mı oldu? neymıssss:):)

ayyy tühhh sekerım bende senınkı bellı oldu sandım heyecanladnım ben daha gıtmedım dr 25 nısana gun verdı bana dr benımkıde bellı degıl ama herkes erkek goruyo ruyasında bellı olan varmı ya ben daha 13 haftaıgm sen kac haftalıksın

canım yok ya bana bı tahmınde bulunmadı doktor. ben 12+3 bugun. dun gıttım doktora ama soylemedı. bakalım hayırlısı:)

cnım benımde zaten dr az ve öz konusuyo pek konusmuyo o demedı annemler falan gormusler ruyalarında bılmıyorum cnm elı ayagı duzgun olsunda ben baska bısı ıstemıyom melısesradan haberın varmı nasıl bebesı

allah şeker hastalarına sabır versin benim şurda 5 ayım kaldı. zor walla hergün iğne atmak

benim annem seker hastasi kardesimi dogrurkende seker hastasi oldugu icin su and a 26 yasindaki erkek kardesimde 4 senedir seker hastasi.. ve gunde 4 kere insulin oluyorlar.. annem ikinci bebegini olu dogum yapti. 9 aylik 5.5 kilo...

bebısı ıyı onun. doktorda suan dıkıslerı alınacak amelıyat oldu ya.

ay dur balum saştım sımdı ben bıkac gundur gıremıyodum neoldu kalbı duran bebesımı aldılar n eoldu merak ettım??????????????????

yok yok apandısıt amelıyatı oldu. bırden agrısı olmus hemen amelıyata almıslar. olu olan bebek kendılıgınden kayboldu zaten.

bende doktora gidiyorum kizlarr... hadi yarin hayirlisiyla gorusuruz ionsallah.. hepinize hayirli aksamlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…