2010 Ekim Anneleri

iyi akşamlar cimbomlu..

esracım, hepsi gecer inş., bebişlerimiz saglıkla kucagımiza alınca herşeyi unutcaz inş.

bende amniyosentez yaptırıcam kime yaptırıcam bilmiyorum sen nerede yaptırdın

iyi akşamlar yarican cım
senin cinsiyet belli mi fıstık
bende ikili test yaptırdım
usg verilerine güzel dedi dr
kan sonucunu çrb alıcam
cinsiyet için erken didi

yok canım, 15-20 gün dediler... genetikte inceleniyor şimdi...aynı zamanda tarama testinide yaptılar..içim rahat olacak..
noolur herşey güzel olsun...

güzelim benim içini ferah tut ne olur
sonuç güzel geldiğinde rahat bi nefes alıcaksın bitanem
hepimizin duaları minik meleğinlee:ecrin_bebek:

kızlarr bu arada yrn 9 bucukta doktora gidiom dayanamadım. dün çok hastaydım bebeği merak ettim. kendi doktoruma gideli bir hafta oldu beni kovar die korktum devlet hastanesine gitçem ne diim doktora asıl doktorum başka fln demiyim dime ilgilenmez.

evet yarican umarım bi çözüm bulur yoksa ben burda kafayı yicem

yok canım yeme, daha cook lazım olcak bize :)

iyi akşamlar yarican cım
senin cinsiyet belli mi fıstık
bende ikili test yaptırdım
usg verilerine güzel dedi dr
kan sonucunu çrb alıcam
cinsiyet için erken didi

dr söylemedi canım, henüz cok erken diyo baska bişi demiyo, bu gidişle 18.haftasında ögrencem mafoldumben

bende amniyosentez yaptırıcam kime yaptırıcam bilmiyorum sen nerede yaptırdın

canım ege ünv. de fuat akercan benim doktorum. zaten adamın uzmanlık alanı doğum öncesi tanı.randevu alabilmek çok zor kendisinden.. 1 ay koşturduk peşinden biz.
amniosentez acımaz hiç korkma....benden parça alındı diye böyle oldu...artık herkes yaptırıyor amnio...

iyi hadi gözünaydın, yarın görcen bebişini :) bende cuma günü gittim m.d'ye gördüm bebişimi :) buarada hayırdır canım, neyin vardı?

güzelim benim içini ferah tut ne olur
sonuç güzel geldiğinde rahat bi nefes alıcaksın bitanem
hepimizin duaları minik meleğinlee:ecrin_bebek:

hiç kötü olacak gibi gelmiyor zaten ama.. iyice içime atmaya başladım galiba artık herşeye ağlıyorum. hiç kolay değil kocaman göbüşle sonuç beklemek...
dueyvahedigeldismilealarınızı eksik etmeyin ne olur...

cnm amniyosentez ikili ve üçlü testlerin sonuçlarına göre yapılmıyor mu
yani benim bildiğim dr risk görürse yapıyor
bende risk grubundayım yaşım 35
inş.ikili testim güzel çıkar

benim doktorum istedi kesin yapılcak dedi biz ikili üçlü test yapmıyoruz direk amniyosentez yapılacak eşimin ilk evliliğinden 2 çocuğundan biri down sendromlu doktor yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…