2010 Ekim Anneleri

ecrine canim inanma kiz valla bende de var öyle:))
babam belgesellere fala nbayilir seyreder.bendetesadüf orda oluyrum.annem hemen cevir su kanali der.babamda kizim aklimda de bakarken der:)))

ne güzel yarin doktara gitcekler güzel haberlerle gelin insallah bebeklerinizide göreceksiniz o h ne güzel.

mrb kızlar
hepinize iygeceler
uyumadan bi bakıyım dedik
bugün izmirde hava süperdi gezdik bizde aşkımla bol bol

ecrine canim inanma kiz valla bende de var öyle:))
babam belgesellere fala nbayilir seyreder.bendetesadüf orda oluyrum.annem hemen cevir su kanali der.babamda kizim aklimda de bakarken der:)))

ne dmk iztio kız baban. walla bugun piknikte öldürdüler beni. bi abi varı okumuş insan. o bile bakma dedi. bilmiom ismail bey dedi babama bizde öyledir fln babam annem onayladı hemen aralarında kaldım :)

üfff bizim oralarda da bakma derler hele maymuna tavşana falan. ama çok alakasız yaaa. anne nine yakında olsa zaten onu orana sürme, bunu koklama, oraya bakma...yanmıştık. ben geçen bununla ilgili doktora bişey soracaktım, dalga geçecek diye korktum soramadım:)

aynen ya bizim oraarda da öyle yok ona bakma yok böyle yok şöyleee alsanaalsanasmile

yapmayın kızlar ya ece kuşlarına bakamayacak günah valla bakın onların da yavruları olacak bizim gibi gün sayıyorlar kuş beslemeyen bilmez deli oluyor dişi de erkek de yavruları için

kızlar bıktım tuvalete gitmekten yarım saatte bir nerdeyse, sizde de aynımı... nerden geliyo bu su anlamadım kuruyup kalıcam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…