Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa nie kız. ben piknikteydim. ip atladılar ama ben atlamadım![]()
ecrine canim inanma kiz valla bende de var öyle:))
babam belgesellere fala nbayilir seyreder.bendetesadüf orda oluyrum.annem hemen cevir su kanali der.babamda kizim aklimda de bakarken der:)))
üfff bizim oralarda da bakma derler hele maymuna tavşana falan. ama çok alakasız yaaa. anne nine yakında olsa zaten onu orana sürme, bunu koklama, oraya bakma...yanmıştık. ben geçen bununla ilgili doktora bişey soracaktım, dalga geçecek diye korktum soramadım:)
ben yarın sorcam çok psikolojim bozuluo dicem. evdeki kuşlarımdan soğudum dicem :)
kızlar bıktım tuvalete gitmekten yarım saatte bir nerdeyse, sizde de aynımı... nerden geliyo bu su anlamadım kuruyup kalıcam yakında
yapmayın kızlar ya ece kuşlarına bakamayacak günah valla bakın onların da yavruları olacak bizim gibi gün sayıyorlar kuş beslemeyen bilmez deli oluyor dişi de erkek de yavruları için
kızlar bıktım tuvalete gitmekten yarım saatte bir nerdeyse, sizde de aynımı... nerden geliyo bu su anlamadım kuruyup kalıcam yakında
anne yüreği değil mi işte
ya evet ya çok kötü değil mi hele dışarıya çıkınca çok zor oluyor deli divane tuvalet ara