ay koptum ya kafese brad ve angelina nın resimlerini koy denemek için bakalım yavrular benzicek mi diye
hehehehheh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay koptum ya kafese brad ve angelina nın resimlerini koy denemek için bakalım yavrular benzicek mi diye
kafese değil:)))anneler diyor ya neye bakarsan ona benzer diye. bende a.jolie ye bakarsak ona mı benzer dedim cnm...
hehehehhehdime hatta direk yuvaya koyim. zaten sürekli tünüo
başka bakçak yeri yok hayvanın. bide ışıklandırma yaparım yuvaya hahahha
benim bu gece gülesim var herşeyin komik yanını göresim var tatlım ne yapayım
kız sen beni güldürdün ya bu gece Allah ta seni güldürsün e mi
hehehehhehdime hatta direk yuvaya koyim. zaten sürekli tünüo
başka bakçak yeri yok hayvanın. bide ışıklandırma yaparım yuvaya hahahha
DDDaminnnn ya sabah psikolojim çok bozuktu sizde beni keyiflendirdiniz sağolun. yoksa bunalım takılcaktım bu gece
allah razı olsun.
ama ışık şöyle yanıp sönenlerden olsun şanlarına şöhretlerine yakışır kız seninkilerin yavruları sonra angelina nın yavrularına benzemesin çeşit çeşit zencisi melezi sarışını falan ya da ortaya bir karışık
aman ece ya kafana taktığına bak pembedanayla bana bak riskliyiz onu takmıyoruz senin kadar valla
mor ışık bencedelikafadulden
kız çok üstüme gelio annem bi akrabamızın tavukları var
hamileyken günde 3 kere yemlemek için gidiodu kümese.
şimdi doğum yaptı kızının yüzünde siyah büyük bi ben var vucudundada var. bak onun oldu seninde olcek do psikolojik baskı yapıo bana. siz olsanız takmazmısınız.
hehehehehehehe seni duyan çocuğun gagası çıktı zanneder ben bu herkeste çıkabilir
kız benim annem çok fena![]()