• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

hafta sonu gene izmitteydim çook yordum kendimi
sizler nasılsınız

melis nasıl oldun canım sen ağrıların falan hafiflerdimi biraz
balum sağol canım gidiyorumya hafta sonları annemde net olmadığından
ne var ne yok herkes iyi dimi
ilk 3 ay ne rahat geçti ama garanti dün konuştuğum arkadaş nazar değdirdi bana kimseye çok iyiyim falan dememek lazım demekki
biraz iyiyim ama şimdi kahve içiyorum benim ilacım bu kahve olmalı

ya kızlar biraz önce sol tarafıma resmen bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu..........nefes alamadım kötü birşey değildir demi

ana saglık ocaklarında gebelerlee ozle hastahaneden fazla ılgılenıyolarr ılgınc bı sekılde gbe gorduklerınde sankı maden goruyolarr nasıl bi iş ben anlamadııım var bunların bu işte bı menfaatleriiiiii:jeyyar::jeyyar:

bende anlamadım bundan bısey. ozelden cok ılgılenıyolar.

galiba bebek yukarı doğru çıkıyo mideme baskımı yapıyo yeterki iyi olsun büyüsünde

zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır =)

var canım kesın varrr sankı daha onceden bılmıyomuyduk nolduklarını sana dıyomya bence ne kadar cok hamıle okadar cok prım artık kapılara bıle geldıklerıne goreeeee

sizler nasılsınız

ilk 3 ay ne rahat geçti ama garanti dün konuştuğum arkadaş nazar değdirdi bana kimseye çok iyiyim falan dememek lazım demekki

iyiyim canım çok şükür ama bulantılar gerı döndü sanırım 2 3 gundur mahvoldum yemek yıyemıyorum bı cıkarsam rahatlıcam oda yok kuru kuru bulantı herseyden tıksınıyorum yıyemıyorum:((
sen nasılsın

sizler nasılsınız

bende yoktum haftasonu ama gecmısı okudum goremedım senı merak ettım. ıyı olmana sevındım. ama yormamamız lazım kendımızı.

ya kızlar biraz önce sol tarafıma resmen bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu..........nefes alamadım kötü birşey değildir demi

degıldır canım merak etme. bana da olmustu bı kackez.

hee burdada öyle :D 13 ünde gelcem tekrar dedim. günü bekleme rahatsız olursan falan dedi erkende gelebilirsin dedi :D az daha erken olsadı alırdık kan tahliller gitti dedi :D bende sordumda sordum. hehe :D

var canım kesın varrr sankı daha onceden bılmıyomuyduk nolduklarını sana dıyomya bence ne kadar cok hamıle okadar cok prım artık kapılara bıle geldıklerıne goreeeee

prım olayı aklıma gelmemıstı hıc ama bılmıyorum kı.

bende bugun gıdıyım barı bı ana saglıga bırazzz baktırayım kendımeeeee bebısımı gorurum heeeemm ordada dosyaaammm varrrr bar hamıleykennn tadını cıkaralııım demıı yoksa heralde omrumumuzun baska zamanında devlet hastahanelerınden bu kadar cok deger gormeyiiiiz :jeyyar::jeyyar:

bende bugun gıdıyım barı bı ana saglıga bırazzz baktırayım kendımeeeee bebısımı gorurum heeeemm ordada dosyaaammm varrrr bar hamıleykennn tadını cıkaralııım demıı yoksa heralde omrumumuzun baska zamanında devlet hastahanelerınden bu kadar cok deger gormeyiiiiz :jeyyar::jeyyar:

gıt gıt:) benımde kaydım var dosya actılar bana da.

aa sizin sağlık ocağında ultrasondamı var :D

sağlık ocaklarındaki hemşireler gerçekten çok ilgililer bende ilk gittiğimde şaşırdım eşimin dolayısıylamı acaba dedim ama genelde öleler heralde kocama sorayım neden acaba die mümessil kocam sağlık ocaklarına falanda çalışıyo düzcedeki bütün hemşireler arkadaşı sakıncalı bi durum ama yapcak bişe yok kaydirigubbakcemile3 hemşireler gene iyide eczane kalfalarıyla arkadaş olması çok canımı sıkıyo
geçen eve bi not kağıdı geldi diğer notlarının içinde yaş pasta alırmısın bu ne dedim kalfa kızın doğum güğnü varmışta eczane kalabalıkmış notla yazmış ayyy ne sinir oldum anlatamam

Back
X