• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

kızlar doktoruma bu kalça agrılarını sordum 5.aydan sonra baslar dedı.ama sen uzun boylusunya dezavantaj olmuş dedi ohaoldumsmile

hoşgeldın canım saolasın
bılmıyorujm cnım amakaybolmus doktorda oyle demıstı zaten
sen nasılsın

cnm benım ıyıyım cok sukur bol bol yıyom uyuyom ay cnm benım bebegını saglıkla kucagına alırsın ıns. cnm bılıyonmu benım hafıften karnım bellı olmaya basladı senınkı nasıl

kızlar hakketen öle ya evli erkekler daha revaçta ben hastanelerde çalışan personel kızları ezcanelerde çalışan kalfa kızları tanırım bekarken hastane geçmşimiz oldu ozamanlar eşimin mümessil olacağını tahmin etmediğim için mümessillerden nefret ederdim havalı gelirlerdi bana bide derdimki anam bunları özelliklemi seçiyolar nie hepsi yakışıklı kaydirigubbakcemile3 (derdim ama kocam evlendikten sora mümessil oldu)
bi mümessil gelirdi danışmada çalışan kızlar sanki hiç erkek görmemişler kalemin varmı not kağıdı varmı hiç eşantiyon bırakmıyosun falan şimdi onları düşünüyorum acaba hala ölelermi off

cnm benım ıyıyım cok sukur bol bol yıyom uyuyom ay cnm benım bebegını saglıkla kucagına alırsın ıns. cnm bılıyonmu benım hafıften karnım bellı olmaya basladı senınkı nasıl

amın canım ınsallahh
daha erken canım benım ıcın karnımın cıkması zaten hıcbırsey yıyemıyorum bulantıdan

Hoşbuldum kızlar..Ben 2 sabahdır 5 de midem kazınarak uyanıyorum bişeyler atıştırmadan uyumam imkansız oluyor sizdede oluyormu böyle hiç :)

acıkmak değildegece 5.6gibi fix çişe kalkıyorum ve sanki saatler sürecek sanıyorum sizdede başladımı

anaaaaa evet evte ıronıc dı o ya ben cok merak edıyom erkekmıs gıbı gelıyo bana cnm 10 kısıden 8de erkek herlhalde erkek senesı

olabılır canım. demek erkek hıssedıyon:):) bende erkek hıssedıyom bakalım hayırlısı:)

sagol canımm iyiyim ben de :)

günaydın canımmm :) geçmişe bakıyorum da senin de erkek mi dedi doktor? hayırlı olsun canım :))

bellı degıl kız benım daha:):)

amın canım ınsallahh
daha erken canım benım ıcın karnımın cıkması zaten hıcbırsey yıyemıyorum bulantıdan

canım hala devam mı bulantılar :( benim de öyle. ama doktorum bana dedi ki ilk 3 ayı kilo almadan kapatabilen anneler hamilelik boyunca 14 - 16 kilo alan annelerden olma şansına sahip olabiliyolarmış. bulantı nedeniyle pek bişey yiyemediğim için benim kilom değişmemiş ama artık almaya başlamak gerekirmiş yavaş yavaş dedi

Back
X