2010 Ekim Anneleri

yarın doktora gıdecem ama korkarak yaa bu ara cok olay atlattım umarım bebegıme bısey olmamıstır..olsaydı leke gelırdı demi kızlar

ama ilk 3 ayda emiyomuş bebek kanı 3aydan sora kendimi pompalıyomuş bişeler anlattı ama hatırlamıyorum
gerçi ben doğumdan sorada kullanıcakmışım

benım ılk kan tahlılınde 13.6 cıkmıstı. sonrakınde 12,9. doktor 12.9 a da ıyı dedı ama 4 aydan sonra kan ılacına baslayabılırız dedı. bende eskıden cok kansızlık vardı ama coook pekmez yedırdıler bana.

ayy oku oku bitiremedim gecmişi marım kötü bişi yoktr herkez keyiflidir napıosnz bakalım dün izmir cennetti:) abimin nişanı vardı dikili de deniz kenarı bi restorantta 2 saat yol gittik baya yorldum.en kötüsüde içim gitti şöle sakkıdı sakkıdı dökemedim kurtlarımı

balum sen bana bbek pikesi örneği resmini yolluyacaktın nerde.klava:klava:klava:

ıyıdır bebıs ıns. ne olayı atlattın kı.

canım babannemın vefatı deprem gıbıydı bana onu cok sevıyorum..hala gözumun onunde gecenlerde köpek kovaladı cok korkmustum altıma yapacaktım yaaa:)) ondana sonra baska bısey atlattım onu yazmayım :)) bugun doktorumada söyledım üzülme öle herseye dıo kızdı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…