ayy oku oku bitiremedim gecmişi marım kötü bişi yoktr herkez keyiflidir napıosnz bakalım dün izmir cennetti:) abimin nişanı vardı dikili de deniz kenarı bi restorantta 2 saat yol gittik baya yorldum.en kötüsüde içim gitti şöle sakkıdı sakkıdı dökemedim kurtlarımı
balum sen bana bbek pikesi örneği resmini yolluyacaktın nerde.klava: klava: klava:
canım babannemın vefatı deprem gıbıydı bana onu cok sevıyorum..hala gözumun onunde gecenlerde köpek kovaladı cok korkmustum altıma yapacaktım yaaa:)) ondana sonra baska bısey atlattım onu yazmayım :)) bugun doktorumada söyledım üzülme öle herseye dıo kızdı biraz
hoşbulduk canım saol, bende iiyim cok sükür. bugün nerdeyse hiiç midem bulanmadı, mutluyum :))
dun de ben dogumgunune gıtmıstım bı arkadasın. oynadılar bakmakla yetındım ya. kolbastı oynadılar acayıp severım kolbastı oynamayı oynayamadım. her telden oynadılar zor tuttum kendımı valla.
canım tamam bu aksam atıyorum bılgısayara. esım eve olması lazım kameramız cekmıyo benım tlf un kablosu yok. esım gelsın atıcam. sana da yollarım. msn den de olabılır eklemıstım senı. aksam bakarım sana yoksan yarın yollarım.
hafta sonu öle bi depo yaptımki midemde gerçi bişe kalmadı sabah ama bol bol yedim
ya ben hep kaynanamda yedikten sora böle oluyorum ha alla alla patlıcan dolması yapmış 3 tane yedim bidaha yemek yemesemmi orda
cumartesi günü annem karalahana yaptı fırındanda köy ekmeği aldık abooo 3tabak lahana yedim nasıl özlemişim
buralardayım cnm msn yollarsın bende eklemiştim senii
hafta sonu öle bi depo yaptımki midemde gerçi bişe kalmadı sabah ama bol bol yedim
ya ben hep kaynanamda yedikten sora böle oluyorum ha alla alla patlıcan dolması yapmış 3 tane yedim bidaha yemek yemesemmi orda
cumartesi günü annem karalahana yaptı fırındanda köy ekmeği aldık abooo 3tabak lahana yedim nasıl özlemişim
ecrinecenin kontrolu nasılmış kızlar, geldimi? gecmişe bakıyorum ama bitmiyo
ecrınece baska bı doktora gıtmıs karnına tutmus o kadar ultrasona bıle koymamıs:):) haber yok sayılır:)
bende bugun aksama mantı yicem:)
ınsallah mıgdem bulanmazda yıyebılırım
Dün kıza mont aldım, görümcemde gitmiş benettondan mont almış kıza :roflol: eltisi söyledi dedim deme aldığımı sen ona :))
bende bugun aksama mantı yicem:)
ınsallah mıgdem bulanmazda yıyebılırım
oh afiyet olsun canım, bende dün akşam yedim, hazır mantıydı gerci ama güseldi hihoyyyt
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?