2010 Ekim Anneleri

dun de ben dogumgunune gıtmıstım bı arkadasın. oynadılar bakmakla yetındım ya. kolbastı oynadılar acayıp severım kolbastı oynamayı oynayamadım. her telden oynadılar zor tuttum kendımı valla.

balum sen bana bbek pikesi örneği resmini yolluyacaktın nerde.klava:klava:klava:

canım tamam bu aksam atıyorum bılgısayara. esım eve olması lazım kameramız cekmıyo benım tlf un kablosu yok. esım gelsın atıcam. sana da yollarım. msn den de olabılır eklemıstım senı. aksam bakarım sana yoksan yarın yollarım.

ınsan sarsılıyo ya. napalım hayat bu cok kısa yazmadıgın sey komık sanırım:):):)

hoşbulduk canım saol, bende iiyim cok sükür. bugün nerdeyse hiiç midem bulanmadı, mutluyum :))

ıyı barı sevındım.

hafta sonu öle bi depo yaptımki midemde gerçi bişe kalmadı sabah ama bol bol yedim
ya ben hep kaynanamda yedikten sora böle oluyorum ha alla alla patlıcan dolması yapmış 3 tane yedim bidaha yemek yemesemmi orda

cumartesi günü annem karalahana yaptı fırındanda köy ekmeği aldık abooo 3tabak lahana yedim nasıl özlemişim

buralardayım cnm msn yollarsın bende eklemiştim senii

dun bende amcamlarda karalahana yedım mısır ekmegıyle offf superdı:):) mısırlı mısırlıydı lahana ayyy:)

cok yemek yemek yada aç kalmak iyi deil canım, bence sen biraz fazla kaçırmışsın kaydirigubbakcemile3

açikan varsa aklsın karnı doyursun yaaa konuda kapansınn misir ekmeği yemiştim ama cnm dolma çektiii ayyyy...

Dün kıza mont aldım, görümcemde gitmiş benettondan mont almış kıza :roflol: eltisi söyledi dedim deme aldığımı sen ona :))

Dün kıza mont aldım, görümcemde gitmiş benettondan mont almış kıza :roflol: eltisi söyledi dedim deme aldığımı sen ona :))

olsun olsun bol bol mont:):):) bu arada gordum aldıklarını cok sırın

bende bugun aksama mantı yicem:)
ınsallah mıgdem bulanmazda yıyebılırım

mantı mııııı:):) ayyyy

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…