• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

bizimkininde o dallarda bezi yok galiba cinsiyeti beklio...zaten oğlumuz olursa fenerbahçe tulumu alacağız ilk seferde:)))

bıızmkıde mayısa kadar bellı olur herhalde sabırsızlanıyorum alısverıs ıcın ALLAHIM hayırla saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah
bızde gs tulumu alıcaz:)

ben galatasaraylı tulumu 5sene önce almıştım geçen günde convers modeli patik aldım sarı kırmızı kermese denk geldim
bisürü bebek yeleği süveteri battaniyeleri patikleri vardı ama hep pembe mavi

pembe mavı kıyafet sevmıyom ben herkesde orenkler var alırsam belkı 1 2 tane alırım
sarı lila turuncu yesıl çok sevıyom bebişlerde

ya bu cıkolata ve su gercekten oynatıomu bebegı yarın bende yeyım yaa

su oynatmıyo da net gozukuyo bebek su dolu olunca. boyle sıkısmıs olsan baya farkedıyo. cıkolata oynatıyo gercekten. arkadasım hamıleyken bı gun bebegı oynamamıstı doktor cıkolata ye en gec yarım saat ıcınde oynamazsa gel demıstı. cıkolatayı yedı bıraz sonra oynadı:)

kızlar o mantılar ne ya, ben sadece hazır bi de ev mantısı biliyom :sm_confused:

canım pataesli olan buyuk kareler kesıosun patatesi ıcıne koyup muska yapıosun..susuz oluo o üstüne salçalı sos..
tepsi mantısıda küçük kareleri bohça seklı verıosun içi boş ama corba suyu gıbı suyunu hazırlıosun maydonez mutlaka olacak zevke göre suyuna biraz kıymada koyabılırsın
ve buunu tepsiye döküp öle yiyosun üstüne yine zevke göre sarmısaklı yogurt
umarım anlatabıldım

canım pataesli olan buyuk kareler kesıosun patatesi ıcıne koyup muska yapıosun..susuz oluo o üstüne salçalı sos..
tepsi mantısıda küçük kareleri bohça seklı verıosun içi boş ama corba suyu gıbı suyunu hazırlıosun maydonez mutlaka olacak zevke göre suyuna biraz kıymada koyabılırsın
umarım anlatabıldım

ben mantıyı sulu sevıyom ustune yogurt sos ve bıraz nane serpıyorum ohhh:)

umarım anlatabıldım

iyi anlattın canım saol, ağzım sulandı cokacimcoook

Back
X