patates mantısına burda çerkez mantısı derler..onuda sevmem tepsi mantısı süper ama
kızlar o mantılar ne ya, ben sadece hazır bi de ev mantısı biliyom :sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patates mantısına burda çerkez mantısı derler..onuda sevmem tepsi mantısı süper ama
bizimkininde o dallarda bezi yok galiba cinsiyeti beklio...zaten oğlumuz olursa fenerbahçe tulumu alacağız ilk seferde:)))
gıdınce doktora sorucam bakalım ınsallah soyler ya cınsıyetı
bıde çikolata yiyimde hehehe
ya bu cıkolata ve su gercekten oynatıomu bebegı yarın bende yeyım yaa
melis çikolotoo yemene gerek yok ses dalgalarını duyunca direk zıplamaya başlıyo zaten çocuk![]()
kızlar o mantılar ne ya, ben sadece hazır bi de ev mantısı biliyom :sm_confused:
bıde cok su ıc. ben ıdrar tahlılı ıcın bosalttım. dedı kı mesane dolu olsa daha net gozukurdu.
canım pataesli olan buyuk kareler kesıosun patatesi ıcıne koyup muska yapıosun..susuz oluo o üstüne salçalı sos..
tepsi mantısıda küçük kareleri bohça seklı verıosun içi boş ama corba suyu gıbı suyunu hazırlıosun maydonez mutlaka olacak zevke göre suyuna biraz kıymada koyabılırsın
ve buunu tepsiye döküp öle yiyosun üstüne yine zevke göre sarmısaklı yogurt
umarım anlatabıldım
heheh evet çok su içincede çok net bellı oluyor ınsallah bızım sıpa bamyasını yada kayısısını kapatmaz:roflol:
canım pataesli olan buyuk kareler kesıosun patatesi ıcıne koyup muska yapıosun..susuz oluo o üstüne salçalı sos..
tepsi mantısıda küçük kareleri bohça seklı verıosun içi boş ama corba suyu gıbı suyunu hazırlıosun maydonez mutlaka olacak zevke göre suyuna biraz kıymada koyabılırsın
ve buunu tepsiye döküp öle yiyosun üstüne yine zevke göre sarmısaklı yogurt
umarım anlatabıldım