yaaa hazır mantılar güzel olmuyor. ne tadı var ne tuzu.
he super fresi deniyeyim bir bakayım..
mezime mantının kalbinde yaşıyorsun yahu ne şanslı hatunsun:)))
evet canım öle yaa ama benım pek aram yok olsada olur olmasada
kayseri hamur şehri zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa hazır mantılar güzel olmuyor. ne tadı var ne tuzu.
he super fresi deniyeyim bir bakayım..
mezime mantının kalbinde yaşıyorsun yahu ne şanslı hatunsun:)))
likralı galiba model güzel şu an benım üstümdede onun grısı var....al gitsinnn
çok guzelmıs cnaım bencede deger
bencede alıyım sonuçta 1 defa alıncak ama hakket acaip rahat ya kendi kotumla gittim düğmesi açık geziyorum zaten üstünde uzun göleğim vardı :kedi:
hafif göbek vardı allahtan bebek gibi duruyodu en küçük bedenini giydim bol oldu biraz ilerde sığmassa bacaklarıma sadece bel kalınlaştığı için iyi oldu bacaklarım falan aynı bacaklar ne zamn ve nekadar şişer acaba bi büyüğünü alsam şimdi giyemem biraz dahamı beklesem
bencede alıyım sonuçta 1 defa alıncak ama hakket acaip rahat ya kendi kotumla gittim düğmesi açık geziyorum zaten üstünde uzun göleğim vardı :kedi:
hafif göbek vardı allahtan bebek gibi duruyodu en küçük bedenini giydim bol oldu biraz ilerde sığmassa bacaklarıma sadece bel kalınlaştığı için iyi oldu bacaklarım falan aynı bacaklar ne zamn ve nekadar şişer acaba bi büyüğünü alsam şimdi giyemem biraz dahamı beklesem
pembe dana,
analar var ya melek melek. anacığım bana neler yapmış gittiğimde. hele birde bu yemek işinden anlayan ana olursa tadundan yenmez:))
bugun ne kadar kalabalıgız ama kımse konusmuyor[/Q
aynen![]()
bütün güzel anneler selamlar
hoşgeldin
hoşbulduk canım bu arada geçmiş olsun amaliyat olmuş sanırım
kızlar g.g de hamile pantolonları var ama üye değilim ordan alışveriş yapan varmı h&m mama markası ve satıcı düzceliymiş hem çok kaliteli hem uygun fiyatları ama alamıyorum güvenemiyorum internetten alışverişe
bu arada acaip çilek kokusu geldi burnuma şuan akannehir
Merhaba ekim anneleri.Geçmiş olsun melisesra bu arada.Ameliyat olmuşsun.Nasılsın ağrın falan var mı.