• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ayy elektrikler gitti kaç saat gelmedi patladım resmen!
uyudum bende kaydirigubbakcemile3

pınar bebegını kaybetmıs :çok üzgünüm:
çok üzüldüm canım yaa neden olmus peki?ama hani riskli dönem gecmişti,ben de atlattık artık bunları diye seviniyordum..hay allah,allah olan yavrusuna uzun ömürler versin,dilediği anda da hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah ona,,eşi de uzaktaydı di mi?cok kötü bir durum canım ya kıyamam.

çok üzüldüm canım yaa neden olmus peki?ama hani riskli dönem gecmişti,ben de atlattık artık bunları diye seviniyordum..hay allah,allah olan yavrusuna uzun ömürler versin,dilediği anda da hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah ona,,eşi de uzaktaydı di mi?cok kötü bir durum canım ya kıyamam.

kalbı durmus sanırım
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI

amin bide bu sitedeki en yardimsever arkadas her konuda bilgili bende cok uzuldum umarim yine gelir

Back
X