Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani size gecen yamistim cinsiyet belirleme testi 77 lira diye 12 haftalik arkadasim yapti ve erkke cikti 10 gun sonra dogum yapacak biride 12 haftlalikken yapmis kiz cikmis ve kiz dugurucak gercekten de yani test baya guvenilir
ama ben yinede dogal seyrinde ogrenmek istiyorum oyuzden almadim testi
selam arkadaslar..nasılsınız?
selam arkadaslar..nasılsınız?
esra aynı gün randevumz![]()
hoşbulduk güzelim.haftasonu dışardaydık,gece döndüğümde de kimse olmuyodu,gecmişe bakıp cıkıyordum ben de..ne var ne yok,bi yandan gecmişe bakıyorum haberler var mı?canım hoşgeldın nasılsın nerelerdesınn
ben de idare ediyorum kuşum nolsun,ogluş da iyidir inşallah..gün sayıyoruz yeni randevuyaselam canim biz iyiyiz:) sen nasilsin oglusunla bakalim:)
hoşbulduk güzelim.haftasonu dışardaydık,gece döndüğümde de kimse olmuyodu,gecmişe bakıp cıkıyordum ben de..ne var ne yok,bi yandan gecmişe bakıyorum haberler var mı?
ayy elektrikler gitti kaç saat gelmedi patladım resmen!
uyudum bende kaydirigubbakcemile3
çok üzüldüm canım yaa neden olmus peki?ama hani riskli dönem gecmişti,ben de atlattık artık bunları diye seviniyordum..hay allah,allah olan yavrusuna uzun ömürler versin,dilediği anda da hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah ona,,eşi de uzaktaydı di mi?cok kötü bir durum canım ya kıyamam.pınar bebegını kaybetmıs :çok üzgünüm:
çok üzüldüm canım yaa neden olmus peki?ama hani riskli dönem gecmişti,ben de atlattık artık bunları diye seviniyordum..hay allah,allah olan yavrusuna uzun ömürler versin,dilediği anda da hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah ona,,eşi de uzaktaydı di mi?cok kötü bir durum canım ya kıyamam.
3. aydan sonra da oluyor mu böyle durumlarbilmiyorumkismilekalbı durmus sanırım
ALLAHIM KORUSUN YAVRULARIMIZI
çok üzüldüm canım yaa neden olmus peki?ama hani riskli dönem gecmişti,ben de atlattık artık bunları diye seviniyordum..hay allah,allah olan yavrusuna uzun ömürler versin,dilediği anda da hayırlı ve saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah ona,,eşi de uzaktaydı di mi?cok kötü bir durum canım ya kıyamam.
canım 7.ayda kalbı duran duymustum ben ALLAH KORUSUN3. aydan sonra da oluyor mu böyle durumlarbilmiyorumkismile