kullanabilecek misin ki cihazı?zararlı olmaz mı sık sık ultrasonla bakmak?bilmiyorum ki aslında eniştem doktor muayenehanesini kapattı hastanede artık onun makinesi var istesem mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanabilecek misin ki cihazı?zararlı olmaz mı sık sık ultrasonla bakmak?bilmiyorum ki aslında eniştem doktor muayenehanesini kapattı hastanede artık onun makinesi var istesem mi acaba
amin canım... kızlar bugün cinsiyet tahmininde yeni birşey öğrendim belin ağrırsa erkek, kasıkların ağrırsa kızın olurmuş
canım ondan da cok korkuyorum ya,zor bi işlem sanırım bi de düşük riski varmıseyvahedigeldismile
bilmem ki tatlım,hani böyle tüm iç organları,hatta damarları bile görünüyormus..işte onla bakacak..1.4 çıkmıstı ense kalınlıgı canım,senin?4boyutlu ultrason herhalde söylediği benim doktorum hep bakıyor onunla senin bebişin ense kalınlığı ne çıkmıştı
bende tam tersi hergün kontrole idebilirim. ben bebeğimi özlüyorum elden düşme falan olabilir ultrason makinesi alcam ya ayda 2 kez görmek bana yetmiyor
canım bi erkek daha geliyo öyle mi,çok sevindim hayırlı olsunawrucum emin ellerde yaptırılan testlerde maşallahh, hiçbişey olmuyor...benimkinin düşük riski amniyoya göre daha fazlaydı... bgün dr.dan geldim şükürler olsun iyiymişim. ama 1 hafta daha dinlen dedi...
bu arada kızlar büyüüüük ihtimalle erkek bebiş geliyor bize....
awrucum emin ellerde yaptırılan testlerde maşallahh, hiçbişey olmuyor...benimkinin düşük riski amniyoya göre daha fazlaydı... bgün dr.dan geldim şükürler olsun iyiymişim. ama 1 hafta daha dinlen dedi...
bu arada kızlar büyüüüük ihtimalle erkek bebiş geliyor bize....
benım ıkısıde agrıyor ne olcak:))
ben ınammıyom onlaraya
bende sureklı gıtmek gormek ıstıyorum ama korku baska 2 bebegımı kAybettıgım için hep korku oluyor ALLAHIM bunu kucaklamayı nasıp eder ınsallah
canım ya hadi geçmiş olsun kazasız belasız atlattın kordosentezi inşallah sonucunda iyi çıkar oğluşunu kucağına alırsın sağlıkla inşallah
bilmem ki tatlım,hani böyle tüm iç organları,hatta damarları bile görünüyormus..işte onla bakacak..1.4 çıkmıstı ense kalınlıgı canım,senin?
inşallah canım iyi düşün iyi olsun nasıl kaybettin bebişleri erken tarihlerde mi
inşallah canım benim...hepimiz şu dönemi bi atlatalımda...
bu arada öyle zıpır ki anlatamam, yarım saat ultrasonda baktık oğluşumuza ama bi doğru düzgün poz vemedi bize...
canım bi erkek daha geliyo öyle mi,çok sevindim hayırlı olsuncanım sende 2li test falan yapılmadı mı?
ense kalınlıgında normal dedi canım,2li test riskim cut off değerinin üzerinde cıktı,dr ondan huylandı..cevremdekiler de bosver testleri onlar para tuzagı deyip duruyo,iyice sinir oluyorumeeee çok iyi çıkmış işte benimki de 1.3 çıkmıştı evet küçük insan gibi görünüyor bebek o ultrasonda bana kocaman adam olmuş bu demişti annem
sonucunu aldın mı canım?sen o zaman kesin tanı için yaptırmıssın ve sanırım yüzde 99 gibi net bi sonuc veriyo o testler..ben perşembe günü biopsi yaptırdım ya, zaten o zaman hepsi beraber yapılıyor ...tekrar yaptırmaya gerek yok yani...
birini eylulde kaybettım ŞİMDİ bı kac gun sonra dogumumolucaktıı
ıkızdı bebeklerım 6.haftada kaybettim bebegım çok sukur ıyı ALLAHIM BUNU KORUSUNA
birini eylulde kaybettım ŞİMDİ bı kac gun sonra dogumumolucaktıı
ıkızdı bebeklerım 6.haftada kaybettim bebegım çok sukur ıyı ALLAHIM BUNU KORUSUNA
hoşgeldin canım,iyiyiz seni sormalı?bu arada senin 2. bebek mi?iyi akşamlar kızlar nasılsınız