• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

canım ondan da cok korkuyorum ya,zor bi işlem sanırım bi de düşük riski varmıseyvahedigeldismile

yawrucum emin ellerde yaptırılan testlerde maşallahh, hiçbişey olmuyor...benimkinin düşük riski amniyoya göre daha fazlaydı... bgün dr.dan geldim şükürler olsun iyiymişim. ama 1 hafta daha dinlen dedi...

bu arada kızlar büyüüüük ihtimalle erkek bebiş geliyor bize....

bende tam tersi hergün kontrole idebilirim. ben bebeğimi özlüyorum elden düşme falan olabilir ultrason makinesi alcam ya ayda 2 kez görmek bana yetmiyor

bende sureklı gıtmek gormek ıstıyorum ama korku baska 2 bebegımı kAybettıgım için hep korku oluyor ALLAHIM bunu kucaklamayı nasıp eder ınsallah

awrucum emin ellerde yaptırılan testlerde maşallahh, hiçbişey olmuyor...benimkinin düşük riski amniyoya göre daha fazlaydı... bgün dr.dan geldim şükürler olsun iyiymişim. ama 1 hafta daha dinlen dedi...

canım bi erkek daha geliyo öyle mi,çok sevindim hayırlı olsun:nazar:canım sende 2li test falan yapılmadı mı?

awrucum emin ellerde yaptırılan testlerde maşallahh, hiçbişey olmuyor...benimkinin düşük riski amniyoya göre daha fazlaydı... bgün dr.dan geldim şükürler olsun iyiymişim. ama 1 hafta daha dinlen dedi...

canım ya hadi geçmiş olsun kazasız belasız atlattın kordosentezi inşallah sonucunda iyi çıkar oğluşunu kucağına alırsın sağlıkla inşallah

canım ya hadi geçmiş olsun kazasız belasız atlattın kordosentezi inşallah sonucunda iyi çıkar oğluşunu kucağına alırsın sağlıkla inşallah

inşallah canım benim...hepimiz şu dönemi bi atlatalımda...
bu arada öyle zıpır ki anlatamam, yarım saat ultrasonda baktık oğluşumuza ama bi doğru düzgün poz vemedi bize...

bilmem ki tatlım,hani böyle tüm iç organları,hatta damarları bile görünüyormus..işte onla bakacak..1.4 çıkmıstı ense kalınlıgı canım,senin?

eeee çok iyi çıkmış işte benimki de 1.3 çıkmıştı evet küçük insan gibi görünüyor bebek o ultrasonda bana kocaman adam olmuş bu demişti annem

inşallah canım benim...hepimiz şu dönemi bi atlatalımda...
bu arada öyle zıpır ki anlatamam, yarım saat ultrasonda baktık oğluşumuza ama bi doğru düzgün poz vemedi bize...

ya benimki çok tembel düpedüz miskin poposunu kaldırmıyor zorla dürterek hareket ettiriyoruz parmağını emiyordu bebişim son kontrolde

eeee çok iyi çıkmış işte benimki de 1.3 çıkmıştı evet küçük insan gibi görünüyor bebek o ultrasonda bana kocaman adam olmuş bu demişti annem
ense kalınlıgında normal dedi canım,2li test riskim cut off değerinin üzerinde cıktı,dr ondan huylandı..cevremdekiler de bosver testleri onlar para tuzagı deyip duruyo,iyice sinir oluyorum

birini eylulde kaybettım ŞİMDİ bı kac gun sonra dogumumolucaktıı
ıkızdı bebeklerım 6.haftada kaybettim bebegım çok sukur ıyı ALLAHIM BUNU KORUSUNA

amin canım inşallah bunu kucaklıycaksın en tehlikeli dönemde kaybetmişsin zaten içini ferah tut 5. 6. hafta düşüklerinde rahim sağlıksız bebeği vücuttan atıyormuş doktorlar öyle diyor bak bu tutundu sana iyi düşün iyi olsun

Back
X