Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım hosgeldinnn. ben iyiyim sen nasılsın ? :1hug:
heralde balum biz hep aynı günlerde dr a gittiğimize göre aynı gün öğreniriz:)
Balum kolay gelsin sana :) çat kapı misafir gelebilirim sempatiksalakcinni sana
evet canım aynı takım
61 esra melisesra yazmısya o bend egılım demi onundamı oğlu olacak
cnm senind egözün aydın oğlanlar çogaliyo ne güzelll hani kizlar benim dr bna ne diyecek bakalım ...
saol canım..senınkıde tahmınen erkektı demii
benımde oglum oldugu için gonlum kızdan yana hayırlısı olsun bakalım bende 13 haftamda gıdecem inş cinsiyetı benımde bellı olur ense kalınlıgı olcumu ıcın baska bıı ultrasyonamı gırdın yoksa aynı ultrasyondamı baktııı
sizi cok sasırttım di mi muayene fiyatımlakaydirigubbakcemile3valla ben de baya bi arastırmalar sonucu buldum hastaneyi,hem fiyat,hem dr um sevecen ve ilgili,hem de cok kalabalık değil yeni bir hastane sayılır sıra bekleme derdim olmuyo her işim rahat halloluyo..o yüzden şimdilik memnunum
bizim iki tarafta da ilk torun..sanırım yardımları
olacak..saolsunlar..
kızlar kocacım geliyo yarın en sonunda, 15 gündür nasıl sıkıldım anlatamam. çok mutluyum bu akşam
eee bizim için bile herseyden önemli değil mi zaten artıka.sben her ultrasonla baktıklarında aglıyorum..kafamda o kadar soru planlıyorum sorcam diee,bebişi bi görünce herseyi unutuyorum
sempatiksalakcinniGünaydın ekim annelerii :)) vavvv sayfalarrr ne çabuk ilerlemişş hihoyyyt
Dün kan tahlillerii yaptırdım hepsi iyi çıkmış şükürler olsun kansızlıkta yok hihoyyyt
Yanlız benim delü dr idrar tahlili istemedi benden sizler yaptırdınızmıı hepiniz kızlar ???
sağlk ocagındakı hemısre yapalım ıstersen dedı bende gelmedı dıe :) tahlıl vermedım ..daha sonra yaparız o zaman dedı ..sorun olmaz herhaldedr ıstememıs
EŞİM SOnucları göstermeye gitmişti .Doktora sormuş saçını boyatabilirmi diye kaydirigubbakcemile3 Bu soru aklına nerden geldiyse ..demek yanında konuşmuşum ama ıyı oldugu sorması kaydirigubbakcemile3
Ben ona söylüycem demiş ne zaman boyatacağını sempatiksalakcinni
valla iyi diyelim iyi olsun canım...haberler pek iyi değil..27 martta aniden yoğun bir kanama geçirdim( durup dururken, belirtisiz öyle aniden...acile götürdü eşim, doktorum da şehir dışındaydı aksi gibi...neyse o gün görevli doktor geldi bir kaç saat sonra, baktı bebeğin kalbi atıyor dedi...kanamam o gece sürdü...serum, iğne vs..yatırdılar...sonraki gün kanamam azaldı lekeye döndü...1 hafta yattım hastanede...cumadan beri de evde yatıyorum işte...şimdilik 1 ay raporluyum...kendi doktorum da geldi...daha sonra rap. uzatacaklar, sürekli yatmam gerekiyor...çok kötü günler geçirdim...hiç sormayın...dilerim tekrarlamaz....hast.den çıkmadan bebeğe baktılar ultrasonda...hç zarar görmemiş, kanama bebeğin olduğu yerde olmamış dedi doktor...zıp zıp zıplayıp dönüyordu...öyle görmek çok sevindirdi beni....şimdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum...ama dün banyo vs azıcık kıpırdadım, hafif kanamam oldu yine...bu canımı sıkmıyor değil .....bakalım perşembe kontrolüm var...doktor bakacakmış rahimde açılma var mı diye....
![]()
evet canım cok saglıklı ense ölçümü yapıldı boyu normalde 8-9 cm olması gerekırken benımkı 12 cm.miş boyu uzun olacak dedi 1 hafta önde gidiomuş iri bebek dedi..bi dünya test istedi öğlen alacam sonuçları..ikili test yaptırmıyoruz gerek yok ölçülerının hepsıde normal dedi...bu kadar işteee
Kızlar ben çıkıyorum doktorda randevum 10 da inş. güzel haberlerle gelirimmmm.
kızlar başka kimin oğlu olacak? cinsiyetler belli oluyor ne güzel :)
kızlar ben çıkıyorum bu kadar kalmam yeter...uzanmam lazım, kendinize iyi bakın, hepinize sağlıklı günler diliyorum....görüşmek üzere..
ironiccim valla ne kadar olduğunu okuyamadım muayene fiyatının ama beimde oldukça yüksek izmirde bu kan pıhtılaşmsı konusunda uzman iki dr var dediler bende birine gidiyorum özel hastenade fiyatı 210 tl ikili test içinde 135 tl verdim 345 tl ye çıktım. valla çok pahalı kredimde var ama korkudan değiştiremiyorum malum bı benim 6. hamileliğim mecburan veriyorum şimdilik. doğum içinde 4000 tl den felan bahsediliyo ama sanırım doğumu orda yapmam valla allah kolaylık versin hepimize arkadaşlar :Saruboceq:
günaydın kızlar mezimecim gözünaydın sonuçlar iyi
günaydın canım evet sonuclar cok sukur ıyı darısı sana hadi bakalım
benim 2li teest cuma çıkcak hayırlısı artık
haftayada ben bisürü test için gitcem anca kan alıyolar delik deşik olduk yaawww
benim doktorda 2.5 ce 4milyarı göden çıkarın doğum için dedi
yazık değil mi o paraya ya
izmirde basmane şifa var komşumda orda 600 e sezeryanla doğurdu özel odada kaldı süperdi bence ben şifaya kayıyo gibiyim![]()
benim anlamadıgım sızın ssk yokmu nıye bu kadar para ben özel hastaneye gıdıyorum benım doktorum sezeryana 200 alıomus