• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ya bu doktorları bazen anlayamıyorum bende özel muaynanesıne gıdıyorum doktorumun her ay 120tl alıyo hadı onu alsın lafım yokta sonunda doguma gelmesı için 2000-3000tl lerden bahsedıyo ben nasıl getırteyımkı o paraya yanı mumkun degıl benımde kredım baslıcak yanı artı o paraya ben bebişe neler alırım orasınıda düşünüyorum ayrıca ama nasıl olacak bılmıyorum suanda kafam çok karısık

Orası hangi hastane ya.ne kadar pahalıymış.Sen hangi doktora gidiyosun zehsel Bursada

slm güzeller güzel bi gün geçirin inşş
mezimecim ogluş geliyomuş hadi saglıkla gelsin inşşş
sinop cum çok geçmiş olsun canım rabbim korusun minigini bida ha olmaz umarım
trackekicim sende hayırlı haberle dön inşş

Orası hangi hastane ya.ne kadar pahalıymış.Sen hangi doktora gidiyosun zehsel Bursada

canım benım doktorum normalde zübeyde dogum evınde çalışıyo muaynanesı fatıh sultan mehmet bulvarında ben muaynanesıne gıdıyorum ancak dogum için zübeydede yapamam ıyı degıl özelde yapsam dedım gelırmısınız dedım gelırım dedı ücretını sordum söyledı ve sadece doktor ücretıymıs 2000-3000tl napıcam bılmem özel hastanelerde dogum arastırdım normal 500 sezeryan en çok 1000tl özel oda özel ılgı hemde

canım benım doktorum normalde zübeyde dogum evınde çalışıyo muaynanesı fatıh sultan mehmet bulvarında ben muaynanesıne gıdıyorum ancak dogum için zübeydede yapamam ıyı degıl özelde yapsam dedım gelırmısınız dedım gelırım dedı ücretını sordum söyledı ve sadece doktor ücretıymıs 2000-3000tl napıcam bılmem özel hastanelerde dogum arastırdım normal 500 sezeryan en çok 1000tl özel oda özel ılgı hemde

Anladım özel hastaneye gelmek için o kadar para istiyo.Ben de özel hastaneye gidiyorum.Şimdilik memnunum bakalım ama renkli ultrason yok odasında.5.aydan sonra bakılıyo dedi.Senin gittiğin doktorda renkli ultrasonda var değilmi.

meraba kızlar, nasılsınız bakiim??

mezime gözünaydın canım sende ögrenmişsin, alışverişe başlarsın artık

var canım ssk olmazmı
ama evlendiğim günden beri bu doktora gidiyorum ve çoook memnunum da beni doğum masrafı çok düşündürüyo
sen kayserideydin dimi hangi hastaneydi seninki ne güzel fiyatmış
burda özel hastanede fiyat 600 diyolar araştırmadayım bakıyım

benimde doğumu izmirde yapma ihtimalim var canım, siz araştırında banada söyleyin olurmu opuyorumnanaktan

Anladım özel hastaneye gelmek için o kadar para istiyo.Ben de özel hastaneye gidiyorum.Şimdilik memnunum bakalım ama renkli ultrason yok odasında.5.aydan sonra bakılıyo dedi.Senin gittiğin doktorda renkli ultrasonda var değilmi.

evet canım özele gelmek için okadar ücret istıyo bende sımdı özel bır hastaneyede basladım ayrıca gıdıyorum yanı yanı kafama özel hastane daha çok yatmaya basladı bu gidişle özel hastaneye devam edıcem sanırım çünkü özel hastanede dogum yapsam özel oda dogum ayrıca doktorun gelıyo hersey içinde çok uygun oluyo canım gıttıgım ıkı doktorda malesef renklı ultrason yok yanı sonrakı aylarda gırecekmısız ama nerde bakılcak bılmıyorum açıkçası sen hangı hastaneye gıdıyosun

gunaydin kizlar.. alalha sukur 14. haftaya goirdimmm.. tum umidimm bvu hafta su bulantilarim gecerrr.. 3 gundur bayagi yogunl;asti...

evet canım özele gelmek için okadar ücret istıyo bende sımdı özel bır hastaneyede basladım ayrıca gıdıyorum yanı yanı kafama özel hastane daha çok yatmaya basladı bu gidişle özel hastaneye devam edıcem sanırım çünkü özel hastanede dogum yapsam özel oda dogum ayrıca doktorun gelıyo hersey içinde çok uygun oluyo canım gıttıgım ıkı doktorda malesef renklı ultrason yok yanı sonrakı aylarda gırecekmısız ama nerde bakılcak bılmıyorum açıkçası sen hangı hastaneye gıdıyosun

Ben bahar hastanesine gidiyorum canım.

gunaydin kizlar.. alalha sukur 14. haftaya goirdimmm.. tum umidimm bvu hafta su bulantilarim gecerrr.. 3 gundur bayagi yogunl;asti...

hoşgeldin canım.Bende 12 den sonra geçer diye ümit ediyodum ama bak senin hala geçmemiş.Çekmeyen bilmez valla.Çok zor.İnşallah bu hafta kurtulursun.Çok geçmiş olsunn

günaydın canım, inş gecer.. benim 3-4 gündür iyice azalmıştı, ama bugun sabah kalktıgımda midem bulanmıyodu hemen su ictim 2 dk sürmedi sapsarı cıkardım yaa mafoldumben

günaydın canım, inş gecer.. benim 3-4 gündür iyice azalmıştı, ama bugun sabah kalktıgımda midem bulanmıyodu hemen su ictim 2 dk sürmedi sapsarı cıkardım yaa mafoldumben

off benim 3 gundur artti vcok.. bogamida bisey varr.. o birbirine surtunup midemi bulantiriyorr ve cikartiyorum oluk oluk... hic uyuyamiyordum 5 gecedir.. bu gece boluk boluk uyudum biraz... ya yemin ederimm cok zor biseymis bu yaa. allahim aglayuip aglayip duruyorumm.. gecsin artik diyee.. insanlikdan ciktim yeminle..:oklava:

Back
X