• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

insallah canimm insalah.. kafayi siyircam diye cok korkuyorm..

seni de tebrik ederimm... benimkini soylemediler :(( 20. haftada soyliceklermis...
su bulantilarim bi gecsede rahatlasammm baska bisey istemiyorummmm.

nıye 20 hafta canııım en gec 16 haftada bellı olur ama

insallah canimm insalah.. kafayi siyircam diye cok korkuyorm..

seni de tebrik ederimm... benimkini soylemediler :(( 20. haftada soyliceklermis...
su bulantilarim bi gecsede rahatlasammm baska bisey istemiyorummmm.

Teşekkür ederim canım çok sağol...Kesin 16.haftada cinsiyet teşhisi konuyo ama bizimki bugün net gösterdi kendini valla..

Yüce rabbim hayırlı evlat nasip eder inş.canım.

Hiç kafana takma öyle güzel beslersinki bebeğini hiç anlamazsıN
Benimde ilk hamileliğimde çok bulantılı geçmişti ama 12.13.haftalarda azalmıştı.
Asitli şeyler yememeye özen göster tatlım daha rahat edersin.

balum ne yaptın misafirlerine kopya çekeyim bende biraz, benim dde güzel yemekler yapmam lazım bugün;)

mercımek corbası,tavuklu tepsıde bı yemek:),tas kebabı,pılav,uzum hosafı yaptım cok severlerde gelecek olanlar:) ekmek yaptım kendım. bıde salata yapcam. tatlı olarak da ırmıklı sekerpare ve bıskuvılı tavuk gohsu:):)

gözünaydın canım
balum 2li test sonuçların neymiş iyidir inşallah

bılmıyorum kı canım ya esım aksam gelırken alıcak yarında doktora gostercem.

karnimin buyumesini ve salina salina koca karnimla gezmek istiyorumm....

kizlar bu bogaz tahrisinin sebeb oldugu mide bulantisini ne gecirir? bilen var mi??

trackeki canım tebrık ederım ne güzel oglun oluyo heeee sende bursadasın hang hastanaye gıdıyosun canım

canlarim sizden buraya yemek isimleri yazmamanizi istesemm?? :(( hem bulanti hem aserme?? yani yapan var yapamayan var.. bulan var bulamayan var..

kızlar bi taraftan çarşaflarımı ütülüyorum bi taraftan sizi akip ediyorum:))) burcixx afedersin baluma ben sormuştum ne yaptın die. yeşil salata yiyebiliyorsan bol bol ye(iyi yıkanmış) hem kalsiyum hem c vitamini. bebeği en çok besleyecek olan şey. hem hafifte...

burcixx canım gecen burda bı arkadasımız sakız cıgneyın demıstı bulantı ıcın ben cıgnedım faydası var bı dene ıstersen bırde evdeysen lımonlu salata..

Back
X