Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu saatlerde deli gibi acıkıyorum ya :umursamaz:
bende acıktım öğle yemeğimi yeni yiycem çorba yaptım kendime bugün hastayım boğazım çok ağrıyo başımda dün doktora gittik acile hap içememek çok kötü
bolbol ıhlamur ve adaçayı içiyorum bende varsa tavsiyeleriniz alalım kızlar
canım hamileyken adaçayı içmek zararlı diye biliyorum, düşük yapabiliyomuş..
testlerımın sonucunu söyledı doktorum hepsi iyiymiş kan bile düşük değilmiş şimdi bir ohhh daha çektim..
hadi ya ıhlamur içiyim ozaman
sağol tatlım
hihoyyytoh şükür hadi hayırlısı :)) bende dün yaprtrdım dr hepsi ii dedi banada..
bişi sroucaktım canım idrar tetkiki istedimi senden benden istemedi .sadece kan verdim 3 şişe
kızlar ben geldim. dün yumurtaların fotoğrafını çektimde telden bilge atamadıydım bugun attım bakın nasıllar![]()
kız ne zaman 5ledi bunlar, senin kuşlar ne cok calısıyo kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum . Ben bizim topiği site açılınca sağ altta çıkan son mesajlar bölümünden bulabiliyorum . Direk nereden girildiğini söyler misiniz. Gebelik konu başlığından bulamadım da..
Bir şeyi daha merak ediyorum. Bazılarınız ikili testi yaptırmıyorlar neden acaba. Sonuçta kan ile yapılmıyor mu bu test , yapılmasının ne gibi bir sakıncası var ki? Yani bir risk sözkonusu mu da yaptırmıyorsunuz ?
opera ne
merhaba canım, Kadın ve Cocuk Saglıgı/ Aylara Göre Genel Paylasım / Ekim Anneleri olarak geciyo, ama daha kısa yolu olabilir bende bilmiyorum :)) ben opera kullanıyorum, sayfa bıraktığım gibi kalıyo :))