• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ya kızlar laboratuardan aradılar ya 2 lı test sonucları cıktı dıye. yarın doktora gıdıcem ama esım ısten gelırken alıcak test sonuclarını. ben anlarım dımı bıseyler. ay catlarım yarına kadar.

canım referans aralıgına bak varsa tabiki yada tanıdık bi dr. falan yokmu yada aldıgı yerden sorsun onlarda bılırler

bu arada herkese selamlar kızlar..okuldan geldim öldüm bittim..yaz geliyor ya kanları kayınıyo sıpaların:))

merhaba arkadaşlar

melisesra canım gecmis olsun bebisin iyi olmasına cok sevindim. bundan sonra hic problem cıkmaz insallah canım

balum inşallah güzel çıkar sonuçların........zaten canım çıkan sonuç kağıdında yazıyor risk durumu........ anlarsın yani

ben normaldede asitli sevmezdim pek, zaten dokunuyoda mideme. dün portakal suyu icmiştim gece cok rahatsız oldu midem yandı :((

Teşekkürler Porttakal, Daha önceleri büyüklerin söylediklerini pek ciddiye almazdım ama son zamanlarda fikrimi değiştirdim. Doktorların dedikleri zamanla değişebiliyor ya da doğruluğunu yitirebiliyor. Ben bebe yağlarının hiçbir zararı yok diye biliyordum , çünkü çatlak oluşmaması için karnımıza bile sürüyoruz güvenle. Ama içimde yine de bir şüphe vardı çünkü piyasadaki hiçbir ürün % 100 güvenli değil. Ben bir de bebek bezine takılıyorum, Erkan Topuz bebek bezlerinin bile kanserojen madde ihtiva ettiğini söyledi defalarca ne yapacağız peki insan kafayı yer bunlara takılırsa.

Back
X