• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

esracım gecmiş olsun benimde hy edindi her pazartesi salı aksatmadan gelio kahverengi leke artık gitmiom bile doktora ama senin kanama gitmen sart sakın korkma 9 ay kanaması gelenler bile olmş

b arada herkeze merhaba nasılsınız güzel annişler bgün sızı var karnımda ince bi sızı ama değişik bişi yaa allahım su 9 ayı saglıklıca gecirip hayırlısıyla dogrsak. dün gece rüyamda karnım kocaman olmuştu bebeğimi hissediyodum dönüp duryod sanki gercek gibi hissettim ama:)

Portakal teŞekkÜr ederİz canım eklentİ İÇİn hakkaten hepsİde doĞru dİkkate alıcamm ben

biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. ama okuyunca annemin bana kardeşlerime uyguladığı yöntemleri de buldum içinde. ve içim daha da rahat etti. yalnıızzz şu bebe yağı işine çok şaşırdım. yahu her gece göbüşüme sürüyom ben onu yaaa.. eyvahedigeldismile

bu arada herkese selamlar kızlar..okuldan geldim öldüm bittim..yaz geliyor ya kanları kayınıyo sıpaların:))

hoşgeldin hocam. sen bu bebik bakma işine çabuk adapte olursun sanıyorum e ne de olsa bi sürü çocukla uğraşıyorsun zatenn.. aklinialirimsmile

merhaba arkadaşlar

melisesra canım gecmis olsun bebisin iyi olmasına cok sevindim. bundan sonra hic problem cıkmaz insallah canım

merhaba canım sende kız annesi oluyormuşsun di mii.. hadi gözün aydıınn yerimseniben

yemeklerıme bakım:)

bak bak, bende arada bi bakıyom :) dün temizlikçi teyze cagırmıstım, herseyin yerini karıstırmıs, elime tuz diye alıyom nane cıkıyo kaydirigubbakcemile3

bu arada herkese selamlar kızlar..okuldan geldim öldüm bittim..yaz geliyor ya kanları kayınıyo sıpaların:))

selam canım, Allah kolaylık versin valla senin işin zor..

merhaba arkadaşlar

melisesra canım gecmis olsun bebisin iyi olmasına cok sevindim. bundan sonra hic problem cıkmaz insallah canım

hosgeldin fragola..

kızlar renkli ultrasona giren varmı?

ben geçen hafta girdim canım..

Teşekkürler Porttakal, Daha önceleri büyüklerin söylediklerini pek ciddiye almazdım ama son zamanlarda fikrimi değiştirdim. Doktorların dedikleri zamanla değişebiliyor ya da doğruluğunu yitirebiliyor. Ben bebe yağlarının hiçbir zararı yok diye biliyordum , çünkü çatlak oluşmaması için karnımıza bile sürüyoruz güvenle. Ama içimde yine de bir şüphe vardı çünkü piyasadaki hiçbir ürün % 100 güvenli değil. Ben bir de bebek bezine takılıyorum, Erkan Topuz bebek bezlerinin bile kanserojen madde ihtiva ettiğini söyledi defalarca ne yapacağız peki insan kafayı yer bunlara takılırsa.

bu kadar incelemekle dediğin gibi kafayı yiyeceğiz herhalde ama bebişlerimizin körpe ve savunmasız bedenlerini de göz göre göre tahlikeye atamayız canım yaa.. ben açıkcası şu an göbüşüm için sonra da bebişim için bebeyağını düşünüyordum ama bugünden sonra kararım değişti. okuduklarım arasında en çokta buna şaşırdım zaten. yoksa gaz ilacı, ıslak mendil kullanmayı kafamdan silmiştim zaten...

esracım gecmiş olsun benimde hy edindi her pazartesi salı aksatmadan gelio kahverengi leke artık gitmiom bile doktora ama senin kanama gitmen sart sakın korkma 9 ay kanaması gelenler bile olmş

b arada herkeze merhaba nasılsınız güzel annişler bgün sızı var karnımda ince bi sızı ama değişik bişi yaa allahım su 9 ayı saglıklıca gecirip hayırlısıyla dogrsak. dün gece rüyamda karnım kocaman olmuştu bebeğimi hissediyodum dönüp duryod sanki gercek gibi hissettim ama:)

hosgeldın canım saolasın çok sukur ıyıyız benımde kasıklarımda agrı oluyor hafıf hafıf
doktor normaldedı rahım buyudugu ıcın

bu kadar incelemekle dediğin gibi kafayı yiyeceğiz herhalde ama bebişlerimizin körpe ve savunmasız bedenlerini de göz göre göre tahlikeye atamayız canım yaa.. ben açıkcası şu an göbüşüm için sonra da bebişim için bebeyağını düşünüyordum ama bugünden sonra kararım değişti. okuduklarım arasında en çokta buna şaşırdım zaten. yoksa gaz ilacı, ıslak mendil kullanmayı kafamdan silmiştim zaten...

görüntü nasıl çok net gozukuyormu bebiş

kızlar bu arada ben su ana kadar 5.5 kilo almısım ooohaaa yaniii bana nasıl keserım bılmıyorum..iştah yerınde

Hani şu aktarlardan aldığımız bedem yağları var ya? Herhalde onlarda da katkı maddesi falan yoktur artık. O kadar da olmaz diye düşünüyorum ve karnıma ondan süreceğim artık.
Acaba şu bilinen markaların ıslak mendilleri güvenli değil midir, çünkü bebek kakasını yapınca temizlemesi o kadar zor oluyor ki en iyi ıslak mendil temizliyor ama onlar da zararlıysa en iyisi tülbent galiba..

canım referans aralıgına bak varsa tabiki yada tanıdık bi dr. falan yokmu yada aldıgı yerden sorsun onlarda bılırler

bakalım belkı esıme soylerler alırken.

balum inşallah güzel çıkar sonuçların........zaten canım çıkan sonuç kağıdında yazıyor risk durumu........ anlarsın yani

bana da anlarım gıbı gelıyo.

ben hala 52 kıloyum ne alıyom ne verıyom:)

ben aldım 2 kılo

hoşgeldın canım
saolasın ınsallah canımm

hosbuldum canımm

merhaba canım sende kız annesi oluyormuşsun di mii.. hadi gözün aydıınn yerimseniben

evet canımm insallah hayırlısıyla kızım olacak =))) sen ogrenmis miydin?

hosgeldin fragola..

saol canımm hosbuldumm

hepiniz iyisinizdir insallah? benim mide bulantıları dışında bişey yok çok şükür

biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. ama okuyunca annemin bana kardeşlerime uyguladığı yöntemleri de buldum içinde. ve içim daha da rahat etti. yalnıızzz şu bebe yağı işine çok şaşırdım. yahu her gece göbüşüme sürüyom ben onu yaaa.. eyvahedigeldismile

hoşgeldin hocam. sen bu bebik bakma işine çabuk adapte olursun sanıyorum e ne de olsa bi sürü çocukla uğraşıyorsun zatenn.. aklinialirimsmile

canım allah senden razı olsun bildiğimiz ama unuttuğumuz bazı şeyleri hatırlattın bize yoksa kesin biz çok bilmişlik yapardık kendi adıma
bende yeni doğan bebklere beb yağı sürmeyin zeytin yağı sürün diye duymuştum beb yağı özellikle kızlarda erken meme büyümesine yol açıyomuş araştırmalra göre

Hani şu aktarlardan aldığımız bedem yağları var ya? Herhalde onlarda da katkı maddesi falan yoktur artık. O kadar da olmaz diye düşünüyorum ve karnıma ondan süreceğim artık.
Acaba şu bilinen markaların ıslak mendilleri güvenli değil midir, çünkü bebek kakasını yapınca temizlemesi o kadar zor oluyor ki en iyi ıslak mendil temizliyor ama onlar da zararlıysa en iyisi tülbent galiba..

ıslak mendıllerde ıyı degıl evet ya. ozellıkle bebeklerın yuzune surmemek lazım. ben mendıl yapıcam bebısıme. onları kullanıcam.

görüntü nasıl çok net gozukuyormu bebiş

canım dış görünüş olarak oluşan heryerini görebiliyorsun işte. ellerini, kollarını, kol kıvrımlarını, bedenini.. fotoğraf gibi düşün. elimde o şekilde bi fotosu da var ama ekleme şansım yok. ben çok mutlu oldum öyle görünce. :kedi:

kızlar bu arada ben su ana kadar 5.5 kilo almısım ooohaaa yaniii bana nasıl keserım bılmıyorum..iştah yerınde

amanın maş.:1shok: nasıl iştahın var senin yahuu.. bende oturup ağlayacam neredeyse kilo almadım hiç diye. hergün çıkıyorum tartının üstüne. ama bende hiç iştah yok. yediğimi de zorla yiyom fayda etmiyor zaarr..

Back
X