• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ama burasın devlet hastanesı devlet degıl fakulte. odalar 1 yada 2 kısılık. ben annemın yanında kaldım gunde 3 kez odayı temızlıyolar. tuvaletler 3 kez yıkanıyo. coook temız. ıstanbuldakı devlet hastanelerı gıbı olsa benı sılah zoruyla goturemezlerdı oyle bı yere.

sen o açıdan sanlısın o zaman canım bızımde fakulte var burda ama ordakı kadın dogumculara muayne olmak çok pahalı fakultede oylesıne bakıyo özelıne çagırıyo ılgılenmek için hepsı akıllı sen rahat edersın o zaman canım

iiz cimbomlu sen nasılsın. kızlar ya batteniye örim dedim ip istedim adam bunla örüolar dedi bana ip verdi ama çok ince geldi bana :( üzerinde nm 10 yazıo.

sen o açıdan sanlısın o zaman canım bızımde fakulte var burda ama ordakı kadın dogumculara muayne olmak çok pahalı fakultede oylesıne bakıyo özelıne çagırıyo ılgılenmek için hepsı akıllı sen rahat edersın o zaman canım

ozel muayenesı yok benım doktorumun. olsa keske aradan gıtsem dıyorum ben de:) ama arastırma hastanesı oldugu ıcın ozelden daha cok testler fılan yapılıyo. ben hatta bu kadar test yapılmasından sıkıldım yanı. ama calısanları cok ıyı. annem 2 gun yatmıstı bu hastanede gecen yaz cok memnun kalmıstım. ozelden daha ıyı yanı.

evet yazık o paraya bende öle düşünüyorum aslında devlettekı doktorların normal doguma gelmesı yasak canım gıttgın anda hangı doktor varsa o bakıyo sana normal dogumda ama sezeryana mecbur gelıyorlar tatlım fakat bu doktorum çok eskı ya ne desemde onu kırmadan hanı gelemeyecgımı söylesem anlatmanın bır yolunu arıyorum aslında

canım maddi şartlarının uygun olmadığını söylesen nasıl olur.. öyle mi tam bilmiyorum ama..

Markası ne kadar iyi olursa olsun cilt temizliğinde sabun kullanılmayacağını biliyorum. Ben Rosense'in ürünlerini kullanıyorum , temizlik için köpüğü var sonra gülsuyunu ve nemlendiricisini sürüyorum ve memnunum. Benim cildim de problemlidir kendimi bildim bileli sivilcelerim vardır. Geçen gün gülsuyunu gözüme kaçırdım üstelik lens de vardı ama hiç yanma ve rahatsızlık olmadı demek ki ürünler gerçekten dedikleri gibi doğal ( en azından mümkün olduğunca doğaldır herhalde)

arçelikte iyi balum annemde bosch kullanıo yeni eve arçelik aldı onunkilerde ankestre. ocağı fırını bide davlumbaz.

arçelikte iyi balum annemde bosch kullanıo yeni eve arçelik aldı onunkilerde ankestre. ocağı fırını bide davlumbaz.

evet benımde ocak fırın bulasık ankastre bulasık makınemın kapagını kırmızı yaptırdım mutfak dolabımı yapan adama. davlumbaz da aldım tabı mecbur:):) aslında davlumbaz yerıne dolap olsa dıyodum normal aspırator olsun dıyodum ama boylesıde ıyı oldu.

evet yazık o paraya bende öle düşünüyorum aslında devlettekı doktorların normal doguma gelmesı yasak canım gıttgın anda hangı doktor varsa o bakıyo sana normal dogumda ama sezeryana mecbur gelıyorlar tatlım fakat bu doktorum çok eskı ya ne desemde onu kırmadan hanı gelemeyecgımı söylesem anlatmanın bır yolunu arıyorum aslında

Maddi yönden çok külfetli olması yeterli bir sebep bence , anlayışla karşılayacaktır. İçinde bulunduğun durumda başka şansın olmadığını anlat . Sonuçta sen hasta olarak kendin için en uygun şartları tercih edeceksin bu da çok normal. Doktoruna bu kadar yüksek bir meblağı karşılayamayacağını söyle bence.

Maddi yönden çok külfetli olması yeterli bir sebep bence , anlayışla karşılayacaktır. İçinde bulunduğun durumda başka şansın olmadığını anlat . Sonuçta sen hasta olarak kendin için en uygun şartları tercih edeceksin bu da çok normal. Doktoruna bu kadar yüksek bir meblağı karşılayamayacağını söyle bence.

bence de en dogrusu boyle anlatması.
zehsel bence de acık acık konus doktorunla.

evet benımde ocak fırın bulasık ankastre bulasık makınemın kapagını kırmızı yaptırdım mutfak dolabımı yapan adama. davlumbaz da aldım tabı mecbur:):) aslında davlumbaz yerıne dolap olsa dıyodum normal aspırator olsun dıyodum ama boylesıde ıyı oldu.

olsun :) aman benimde işimi görsünde güzel yıkasın bozulmasın yeter çok programı olmasına gerek yok.

Back
X