Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama burasın devlet hastanesı devlet degıl fakulte. odalar 1 yada 2 kısılık. ben annemın yanında kaldım gunde 3 kez odayı temızlıyolar. tuvaletler 3 kez yıkanıyo. coook temız. ıstanbuldakı devlet hastanelerı gıbı olsa benı sılah zoruyla goturemezlerdı oyle bı yere.
bosch cnm 2 programlı. 629 dio
sen o açıdan sanlısın o zaman canım bızımde fakulte var burda ama ordakı kadın dogumculara muayne olmak çok pahalı fakultede oylesıne bakıyo özelıne çagırıyo ılgılenmek için hepsı akıllı sen rahat edersın o zaman canım
evet yazık o paraya bende öle düşünüyorum aslında devlettekı doktorların normal doguma gelmesı yasak canım gıttgın anda hangı doktor varsa o bakıyo sana normal dogumda ama sezeryana mecbur gelıyorlar tatlım fakat bu doktorum çok eskı ya ne desemde onu kırmadan hanı gelemeyecgımı söylesem anlatmanın bır yolunu arıyorum aslında
cımbomlu bız 91. dakkada gol mu yedık![]()
arçelikte iyi balum annemde bosch kullanıo yeni eve arçelik aldı onunkilerde ankestre. ocağı fırını bide davlumbaz.
anam bende senin cimcomlu olduğunu unutmuşum aklımdan fenerli herhalde beraberliğe seviniyo yahu diye geçiriyorum..
evet yazık o paraya bende öle düşünüyorum aslında devlettekı doktorların normal doguma gelmesı yasak canım gıttgın anda hangı doktor varsa o bakıyo sana normal dogumda ama sezeryana mecbur gelıyorlar tatlım fakat bu doktorum çok eskı ya ne desemde onu kırmadan hanı gelemeyecgımı söylesem anlatmanın bır yolunu arıyorum aslında
Maddi yönden çok külfetli olması yeterli bir sebep bence , anlayışla karşılayacaktır. İçinde bulunduğun durumda başka şansın olmadığını anlat . Sonuçta sen hasta olarak kendin için en uygun şartları tercih edeceksin bu da çok normal. Doktoruna bu kadar yüksek bir meblağı karşılayamayacağını söyle bence.
iiz cimbomlu sen nasılsın. kızlar ya batteniye örim dedim ip istedim adam bunla örüolar dedi bana ip verdi ama çok ince geldi banaüzerinde nm 10 yazıo.
cımbomlu bız 91. dakkada gol mu yedık![]()
evet benımde ocak fırın bulasık ankastre bulasık makınemın kapagını kırmızı yaptırdım mutfak dolabımı yapan adama. davlumbaz da aldım tabı mecbur:):) aslında davlumbaz yerıne dolap olsa dıyodum normal aspırator olsun dıyodum ama boylesıde ıyı oldu.
maalesef gülüm yaaa
sorma çok üzüldüm
maç 1-1 bitti
canım ben hiç anlamam anneme sorar alır öyle yaparım. böylesi daha kolay geliyo![]()