• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

benim de darlasti kiyafetleri karin bögemde ama beyim artik disardan belli oluyor baya cikti diyor:)
ay bende el cantmia fala nona veriyorum iyice sanki karnim kocaman omus gibi krita kirita yürüyom:))

ben daha bir buçuk aylıkken gittim hamile pantolonu aldım pantolonlarım olmuyodu şimdi sadece üstleri giyinebiliyorum valla benimde yürüyüşüm değişti sanki karnım burnumdaymış gibi yürüyorum...

iyilik cok sükür, evde canım sıkılıyo nete takılıyom bende :sm_confused:

çalışmıyormusun evdemisin sen canım kocana takıl o senin keyfini yerine getirir benim kocada uyuyo bende nete takılıyom..

bat canim 2010 göbek fotlarina ekle canim göbek fotanu:)
bende koymustum orda.bir ay olsun tekrar koycam.her ay bakim nasil büyüycek:)

canım nerde o dediğin site ben hiç rastlamadımda...

bat maşallah göbeğine yaf kocaman olmuş hepmi öle yoksa gaz falanmı bende akşamları çıkıyo biraz sabahları dümdüz

çok iyi ya artık bende böyle:dance: yapıcam[/QUOTEgec kalmisin kiz birde benden bir hafta öncesin
adamda diyor bu cantaya ne doldurdun böyle cok agir diyor:))

ben daha bir buçuk aylıkken gittim hamile pantolonu aldım pantolonlarım olmuyodu şimdi sadece üstleri giyinebiliyorum valla benimde yürüyüşüm değişti sanki karnım burnumdaymış gibi yürüyorum...

çalışmıyormusun evdemisin sen canım kocana takıl o senin keyfini yerine getirir benim kocada uyuyo bende nete takılıyom..

canım nerde o dediğin site ben hiç rastlamadımda...
canim bas sayfaya git orta topik var 2010 ekim hamislerinin göbegi diye diye onu tikla

bat maşallah göbeğine yaf kocaman olmuş hepmi öle yoksa gaz falanmı bende akşamları çıkıyo biraz sabahları dümdüz

valla canım hamile kalmadan öncede gaöbeğim vardı ama çok değildi o resimde gördüğün gibi hep göbeğim bide benim karnım sivriolacak galiba yanlarımda hiç çıkıntı yok...

canim bas sayfaya git orta topik var 2010 ekim hamislerinin göbegi diye diye onu tikla[/QUOTE]

tamam canım hemen bakıyorum...

avatarı yapmışsın gönülcelen, hayırlı olsun..

bat, calısmıyom canım evdeyim ben. sözünü dinleyip kocama takılıyom :)) hadi size iyi muhabbetler..

kızlar ya deli oldum geri tuşu sizdede basmıyomu
pc den sandım ama diğer sayfalarımda normal burda sinirden 40kere tıklıyorum genede geri gitmiyo tekrar ana sayfadan istediğim yere dönüyorum

avatarı yapmışsın gönülcelen, hayırlı olsun..

bat, calısmıyom canım evdeyim ben. sözünü dinleyip kocama takılıyom :)) hadi size iyi muhabbetler..

tamam canım takıl kocana hayatını yaşakaydirigubbakcemile3

15. haftadayım cnm...

sen bende baya öndesin nasıl çıkmadı karnın benim 12 haftalık daha ama karnım 5 aylık gibi...

kızlar ya deli oldum geri tuşu sizdede basmıyomu
pc den sandım ama diğer sayfalarımda normal burda sinirden 40kere tıklıyorum genede geri gitmiyo tekrar ana sayfadan istediğim yere dönüyorum

canım bendede var aynı sorun ama geri tuşuna iki üç kere bastığın zaman anca oluyo bende bi bende oluyo sanmıştım demekki sitede sorun var..

bat benim de ancak 2 pantolonum oluyor normallerden. sanırım benim yanlara doğru genişliyor...

Back
X