• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

evet ya bende bir yandan okuyorum çok uzun:))esra61 erkekmiş sonradan kız demiş doktor acaba bizimki de mi öle olacak??

evet ya bende bir yandan okuyorum çok uzun:))esra61 erkekmiş sonradan kız demiş doktor acaba bizimki de mi öle olacak??
daha o kısma gelemedimsempatiksalakcinni40. sayfadayım hala..gercekten değişirse baya komik olcak,ben garibime ogluşum deyip duruyorum,kız derseler baya bi şoklarım heraldekaydirigubbakcemile3

en yakın ne zaman gitcen sen?ben 16sında gitcem..o zamana kesinleşir de sölermi benim kokoşlar bilmiyorum..olmazsa gene tıp merkezine giderim:)

canım ben 24-25 nisan gibi gidicem ama eşim o hafta hangi gün izinli olursa o gün daha uygun benim için..hastanem baya uzakta çünkü..senin az kalmıs benim daha zaman var gitmeme.senin dr lar söylemezse tıp merkezinin yolunu tutarsın artık :))

merak ediyorum işte,kimler dr a gitmiş neler olmus,sıradan konusmaları es geciyorum zaten.sizler naptınız bugün anlatın bakim :))

evrin makinen haıylı olsun bu arada..güle güle kullan..
ironic ben aynı canım okul ev yemek bulaşık..çile bülbülüm çile yani:))
hadi öpüyorum hepinizi..byes

Back
X