2010 Ekim Anneleri

ben nohut yemegı yapacam canınız cekmesın nohut ıyıymıs etlı yapcam proteın acısından yanınada prınc plavı ve salata ondende mercımek corbası bıktım su yemek olayından hergun neyapsam dıye dusunup duruyorum

canim nohut protein et protein mercimek protein pirinc karbonhidrat bi sebze serpistireydin ortaya :))

bende bu akşam nohut ıslatayım bari:)))

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım.Hayırlı evlat versin

evet ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...bende ilkini de kız istiyodum,erkek oldu daha mı az sevdim hayır...insanın hiç düşünmeden canını vereceği tek varlık evladıdır herhalde...

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nerde oturuyon sen bakayım
bana bak 2aydır nohut yiyemiyorum sen biliyonmu nasııı gaz yapıyo 5haftalıktım ozaman gerçi ama korkuyorum hala eeennn sevdiğim yemek tok olduğum zaman bile yiyebildiğim tek yemek nohutlu pilav öndede mercimek çorbası üstelik akannehirakannehirakannehir

selocan nerden yiyon kız patatesi hamburgeri yaa düzcede ne mcdonalds var ne burgerking var biliyonuzmu pazar günleri izmitte yiyorum hep =)) dönüşte köprü mc de

bende dün annemle girdim burger kıng e tıka basa yedım bıde ustune dondurma eve kendımı zor attım okadar şişmişimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…