- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
sabah bi kalktim sola donemiyorum boynum bi tutulmus vicks falan surduk sicak kuvete girdim robot gibiyim uhu
küvete girmeee çok zararlıymış. doktr beni özellikle uyardı. sadece duş, küvet,jakuzi yok dedi...
ayy olan bu olsunn bende gene mide bulabntisi krizleri sandim....
gecmisler olsun hayatim yaa .. ay valla ne esakatli ismis bu yaaa
hadi ya ben jakuzide sicak kuvette yaptim bugun ne zarari varmis canim?
sormadım ama beni uyardığı sadece birkaç şeyden biri buydu. küvete girme, çiğ et yeme falan dedi
sormadım ama beni uyardığı sadece birkaç şeyden biri buydu. küvete girme, çiğ et yeme falan dedi
gonulcelen cınsıyetınız bellı oldumu tatlım
asla oturarak da banyo yapma dedi. sadece duş...şimdi google dan baktım hmilelikte küvet yazdım çıktı zararlı diye. bikereden bişey olmaz ama korkma bidaha yapmazsın olur biter
en son 12. haftanın sonunda gitmiştim bakmadı bile. 16. haftada söylerim dedi. 19 nisanda randevum var o zaman öğrenicem inş.
gecmıs olsun canım küvet yasak değilde sıcak su zararlıymıs düşüğe neden oluyormus
sagol canim uyardigin icin a.s.
kızlar size bırsey anlatıyım gecende doktora gıttıgımde bıkadınla konustuk 4 erkek cocugu varmıs hamıleydı kızmıs oda
eltısının hıc bebegı yokmus hamıle kalmıs okadar cok dıkkat etmıskı hıc yatakdan kalkmamıs ama düşmüş bebeği
4 çocugu olan kadında 5.cisi düşsün dıye agır kaldırmıs hoplamıs zıplamıs ama kadın 1 hafta sonra doguma gıdıcektı bız ne kadar kendımı korusakta aslında ALLAHIM nasıp etmedıkten sonra etmıyor
ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?