2010 Ekim Anneleri

ben ilk hamişliğimde ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım...sonra kaç kilo ile tamamladın diye bir sorun...
tam tamına 20 kilo aldım...çok çirkin hissediyo insan kendini...ama 1 sene içinde verdim eski halime döndüm ama kolay olmadı tabi...

Bilemiyorum her çocukta aynı olmayabilir ama en baştan çocuğa tattırmazsan ( su ile karıştırıp verebilirsin çok isterse) sonra çocuk da fazla sevmiyor ve istemiyor zaten ama bizim de başımız cipslerle dertte. Hele mısırlı olanları hiç istemiyorum ama yine de haftada en az bir kere yiyor yapacak bir şey yok.

goguslerım cok kasınıyor kasınan varmı acaba doktor jel verdı ıkı mafrkayı onerdı dun aldım bugun banyodan sonra denıcem

ayy saglılkı olsunda bebekk walla kılosorun dııl elbet werılırrr sımdık ne kolay yontemlerı warr hatta

bnmde goguslerım cok kasınıo yaa bıde ucları koyılamaya basladıı:) degısıkk bıseyy

ne güzel canım ya zaten inanamıyorum hamile olupta sigara içen tanıdklarım var

10 kılo almak gerekıyormus en fazla ..fazlası ıyıd degılmıs baktım ozaman cok kılo almaya basladım dıyetısyenle devam ederım cok almam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…