• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

kaydirigubbakcemile3 tuvalete ters oturkaydirigubbakcemile3 oyle derler ya elısı yapınca nazar degerse tuvalete ters otururlarmıs:roflol::roflol:

hehehe alemsin heheh ay koptum çok yoruldum ara verdim şimdi belkide yorulduğum için öyle olmuştur. ama güzel oluo hakketen

enemmm ne güzelmişsin balummm ayy nickin gibi yüzün de çok şeker maşallah size :nazar:

atlatırsın inş.

bende 9 aydır burda oturuyorum. dogma buyume ıstanbuldaydım ben. buraya gelın geldım. buralıyım zaten. hemserıyız desene:)

memleketine gelin gitmişsin ne güzel...benimde babaannem amcamlar dayımlar herkes orda...dayımlar zıraat yokuşunda, babaannemlerde kale marketin üstünde oturuyolar...

memleketine gelin gitmişsin ne güzel...benimde babaannem amcamlar dayımlar herkes orda...dayımlar zıraat yokuşunda, babaannemlerde kale marketin üstünde oturuyolar...

ne dıyosun. bende zıraat yokusundayım ve kale marketten alısverıs yapıyorum:):):)

Back
X