• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye ☺️

Ay o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildi
Naçizane tavsiyem 8-9 adet kuru kayisiyi kaynar suyla ıslat beklet sabaha onu aç karna iç hergun beni o kurtardı kabizliktan çok şükür

Naçizane tavsiyem 8-9 adet kuru kayisiyi kaynar suyla ıslat beklet sabaha onu aç karna iç hergun beni o kurtardı kabizliktan çok şükür
Benim hemşirem duphalac diye bir şurup önerdi 1.5 gün cikamazsaniz kabızlık olursa bı kaşık gece içip yatin dedi

Kızlar test günüm 18’i. Yarın transfer sonrası 6. Günüm. Sağlık ocağına gidicem rapor almak için, kan testi versem doğru çıkmaz di mi 🥹 oraya gitmişken nasıl tutucam kendimi bilmiyorum meraktan ölüyorum

Ay o bende var ama ben diyorum ya adet olmadan zaten kabiz olurum olduktan sonrada üzelir bir de işim stresli diye şişiyorum büyük ihtimal masa başında oturuyorum sürekli çünkü su içmeye özen gösteriyorum taş gibi karnım dün öyle değildi
İzin alsaydınız keşke zorluyorsa. Kabız olmamaya dikkat etmek lazım bol su bol lif

Kizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye ☺️
Hayırlı olsun 🌸 Doktorun sorun olmayacağını söylediyse olmaz ben hiç yaşamadım idrar problemi yarım saat yattım kalktım wc gittim çıkış yaptım. Ama bana ilişki ve kafein yasak dedi sen yine de çayı kahveyi az içmeye özen göster hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Teşekkür ederim tavsiye için az önce lavaboya gittik ilaç ile beraber sanki yesil bir akıntı gelmiş bu fitil mi yaptı acaba ya

Hayırlı olsun benim de 8. Günüm bana da yasaklama gelmedi hatta ben ertesi gün ise başladım benim işim stresli gerçi ama Rabbim isterse olur zaten her şey bahane

Bana ilişki , kafein, çiğ maydanoz ve maydanozgiller, asitli içeçekler, yağlı yiyecekler , bitkisel çaylar ve baharat kesinlikle yasak dedi doktorum. Temiz ve protein beslenme ile günde 2,5 litre su dedi

Hayırlı olsun sonucu de güzel olur inşallah 🙏

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün🙏🏻 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi

Hayırlı olsun 🌸 Doktorun sorun olmayacağını söylediyse olmaz ben hiç yaşamadım idrar problemi yarım saat yattım kalktım wc gittim çıkış yaptım. Ama bana ilişki ve kafein yasak dedi sen yine de çayı kahveyi az içmeye özen göster hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Tesekkur ederim, Evet dikkat ediyorum yinede yediklerime ictiklerime Amin hepimizde güzel sonuçlar alırız inşallah🤲

Hayırlı olsun canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah 🤲🏻
Bana doktorum iki uç gün dinlen sonra normal hayatına dön ama ağır işler yapma bulaşık yıkama ayakta uzun durma dedi yeme içme konusunda kafein fazla baharat işlenmiş etler sakatatlar yasak dedi

Teşekkür ederim tavsiye için az önce lavaboya gittik ilaç ile beraber sanki yesil bir akıntı gelmiş bu fitil mi yaptı acaba ya
Rica ederim doktor genelde duphalac ilaçda yazıyor kabizlik için ama ben doğal çözüm varken ilaca çok başvurmamaya çalışıyorum yeşil akıntı genelde pek olmaz ama fitil de yapmış olabilir doktoruna danış bence

Hayırlı olsun canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah 🤲🏻
Bana doktorum iki uç gün dinlen sonra normal hayatına dön ama ağır işler yapma bulaşık yıkama ayakta uzun durma dedi yeme içme konusunda kafein fazla baharat işlenmiş etler sakatatlar yasak dedi
Amin inşallah canım isteyen herkesin 🤲 Dikkat ediyorum yinede içmiyorum çay kahve öyle arada bir kaç tur atıyorum yerime geçiyorum kabız olmamak için bol bol su icecem☺️

Benim hemşirem duphalac diye bir şurup önerdi 1.5 gün cikamazsaniz kabızlık olursa bı kaşık gece içip yatin dedi
İnşallah kabızlık olmaz o ilaç fena sancı yapıyor yabi bende öyle olmuştu kullanmak zorunda kalmıştım birkaç kez.

Kızlar test günüm 18’i. Yarın transfer sonrası 6. Günüm. Sağlık ocağına gidicem rapor almak için, kan testi versem doğru çıkmaz di mi 🥹 oraya gitmişken nasıl tutucam kendimi bilmiyorum meraktan ölüyorum
5. Gün dondurulmuş embriyo ise hamilelik oluştu ise çıkar 3. Gün embriyosu ise erken daha canım

Back
X