2010 Ekim Anneleri

yerimseniben sağol canım

tabii bana da öyle geliyor ama ne bilim kendimi kandırıyorum sanırım

hani doktorların hipokrat yeminleri var yaa 4 aydan önce söylemiyorlar

eskiden kız olduğunu öğrenen bazı kişiler kürtaj yaptırıyormuş ...

ama bizde öyle bir tehlike sezmeyeceğine göre :1shok:

erkek belirtisini gördü demektir a.s

ALLAH sağlıklı versin ben kız çocuğu çok istiyordum ama olsun yiğidom olsun

Ata_Seven gözünaydın bebeğin iyiymiş ama cinsiyet konusunda sakın emin olma benim yaşadıklarımdan sonra 16. haftaya kadar bekleyin derim..

Ata_Seven gözünaydın bebeğin iyiymiş ama cinsiyet konusunda sakın emin olma benim yaşadıklarımdan sonra 16. haftaya kadar bekleyin derim..

sağol nevyas ...

evet doğru diyorsun gerçekten keşke ısrar edip sormasaydım diyorum şimdi bilmiyorumkismile

senin kıza arkdaş getircem diyodum hep ama bilmiyorum artık kendime de kızmıyor değilim

niye bu kadar alıştırdım kendimi kıza diye alsanaalsanasmile

ataseven başka çocuk varmı canım sende

hayır yok canım

biliyorum ilk çocukda neden bu kadar kız isteğin var diyeceksin

ama bilmiyorum belki 4 kız kardeş olduğum için

belki hiç erkek çocuk büyümesine bile şahit olmadım yani erkek çocuk olmadı etrafımıda çok fazla

mizac olarak da öyle her erkek çocuğunu sevmem çok nadirdir

evet galiba büyük konuşanlar gibi oldum CADIARZU

ataseven o her erkek çocuğu değilki senn bebeişin çooooook seversin:))bende erkek gibi hissediom 20snde 3lü var o zman kesin olur herhalde hiç sormadım daha

ataseven o her erkek çocuğu değilki senn bebeişin çooooook seversin:))bende erkek gibi hissediom 20snde 3lü var o zman kesin olur herhalde hiç sormadım daha

olumunekankayizsmile evet canım öyle tabiii..

inşallah önce sağlıklı sonra gönlüne göre olur bebişin...

sormamakla iyi etmişsin yerimseniben

ben hevesleniyorum belli olacak gittiğimde die ama sanmıyorum 13haftayı hepiniz geçmişiniz kesin belli değil benimkide olmaz heralde boşa heyecanlanmıyım bare

yav ben ablamın 13 haftalık ultrason resmini gördüm aynı doktor resmen öle bi durmuşki yeğen alttan çekmiş resmen pipi ve altında dalgası pipi ucunda sarkıyo ayy kopmuştum görünce yuh die 13 hafta pipisi geç şeyi bile belli die ama yeğenimin doğduğunda pipisi rahat 5 cmdi korkmuştuk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablama gittiğimde resmi çekicem koyucam 13haftada kocaman bir pipi

maşşallahkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…