• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün🙏🏻 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi
Bence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yani

Bence normal tatlım çünkü sen erkenden kan testi vermişsin hamileliğini öğrenmişsin sonrasında asıl test gününde daha da yüksek çıkacak bu normal yani
Çünkü belirli bir gün sonra kana karışmaya basliyo sen başlarken yakalamissin asıl test gününde yüksek çıkması normal

Kızlar test günüm 18’i. Yarın transfer sonrası 6. Günüm. Sağlık ocağına gidicem rapor almak için, kan testi versem doğru çıkmaz di mi 🥹 oraya gitmişken nasıl tutucam kendimi bilmiyorum meraktan ölüyorum
Ben de bugün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim çok baktırasım geldi 7.günüm😅

Hayırlı olsun 🌸 Doktorun sorun olmayacağını söylediyse olmaz ben hiç yaşamadım idrar problemi yarım saat yattım kalktım wc gittim çıkış yaptım. Ama bana ilişki ve kafein yasak dedi sen yine de çayı kahveyi az içmeye özen göster hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Evet hemşire ilişki yasak dedi .Çay açık olarak 2 bardak falan içiyorum günlük kahve hiç içmiyorum.

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba transfer olacaklar inşallah çok güzel haberler alırlar pozitif görenlere Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin bekleyenlerin de inşallah yüzünü güldürsün🙏🏻 3 ekim’de 5. gün 4AA transfer oldum transferden sonra testi yaptigimda silip çizgiyi gördüm ve yedinci gün kan verdiğimde kan sonucum 77 çıkmıştı 10 gün yani bugün kan verdiğimde kan sonucum 380 çıktı 5 katı bi artış olmuş endişelenmeli miyim? Tek yumurta transfer edildi ama normalde 2 katı artış beklenirken 5 kat olması bana da fazla geldi

O bende de oldu dün biraz enfeksiyon akıntısı gibi
Doktora yazdım devam ederse ilaç yazacakmış

Kizlar merhaba bugün çok şükür transferim yapıldı Allah izniyle olur inşallah, bugün sıkışık olmak gerekli olduğunu ve bol bol su icmem gerektiğini söylediler bende öyle yaptım ama aşırı idrarım geldi transfer sırasında 3 kez lavaboya gittim ve sonrasında doktor transfer yaptı bitti ve sonrasında yine idrarım geldi ve sürgü verdiler ona yaptım doktor söyledi yapsın dedi sonra beni odaya aldılar orada tutamadım idrarımı kaçırdım ve 5 dk sonra birkaç kez lavaboya gittim orada yaptım çok kötü bir dururmdu yaptıkça geldi doktor bana sorun olmayacağını söyledi ve ağır kaldirmadigim sürece hareket edebilirim, yürüyüş yapabilirim,eğilip dogrula bilirim, merdiven inip çıkabilirim, ilişkiye girebilirsin kahve ve cay icebilirsin dedi. Böyle birşey yaşadım hem utandım, hem korktum birşey oldu diye ☺️
Hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallah Bende transferden hemen sonra tuvalete gttim hemşireye sordum gidebilir miyim diye ora ayrı yer bura ayrı yer hiç bir sorun yok gidebilirsin dedi :) bana ilk gün yat sonra normale dön ağır kaldırma demişti. ayrıca kahve günde 1 izin veriyolar diye biliyorum cinsel ilişkiyi de önermedi doktor bu süreçte

Valla su içiyorum ama benim hep öyledir yine aynısı oldu. Neyse artık Allah a emanet olacak ise her şey bahane
doktor bana daha ilaçlara başladığım anda bactovis. Kullanacağın ilaçlar kabız yapar bunun için muhakkak bactovis almalısın demişti gerçekten de iyi ki aldım asla bu süreçte kabızlık yaşamadım isterseniz doktorunuza danışın.

Arkadaşlar sanırım bu ay transfer olanların hep pozitiften ilerliyor. Umarım hepimizin hayırla güzel haberlerini veririz . Bende yarın kontrole gidicem hersey yolunda olursa inş transfer günüm belli olucak 5. Gun 2 embriyo transfer edilecek biri 2bc kalitesi düşük olan var mı bir de endometriosiz öyküsü olan

Back
X